alcotn Vloženo 22. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2010 POdarilo sa mi na mojej OII chytit nejaku zver a skoncilo to pretlacenym pravym prednym blatnikom, nasledne prave predne a prave zadne dvere. Preliaciny nie su nejake velke ale zrovna na hranach. Co poradite? Znami mi vravel ze to mam dat vyklepat pregytovat a nastriekat. Iny mi zasa vravel ze mam radsej zohnat druhe diely a len vymenit pripadne tie prestriekat ak nezozeniem v striebornej farbe. co poradite? je lepsie gytovat? ci zhanat druhe diely. pochybujem e zozeniem zrovna neposkodene PP blatnyk a PP dvere neposkriabane v striebornej farbe... alebo kupit nejake cinske nahrady a nastriekat? Dakujem za radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 22. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2010 Pokud nemáš zničenej lak, tak si najdi nějakou podobnou firmu, co ti to opravý nedestruktivně. Firma. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alco Vloženo 22. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2010 Pokud nemáš zničenej lak, tak si najdi nějakou podobnou firmu, co ti to opravý nedestruktivně. Firma. je to prehnute vo falcoch, neda sa to vyrovnat aby nebolo nutne striekat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.