Jiří Hruška Vloženo 26. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2010 Při nastartování auta ( bez problému) mi začne auto nepříjemne drncat a klepat, ale pri seslapnutí plynového pedálu zvuk ustane, ale jakmle zase otáčky klesnou, drncání a klepání se znovu dostaví... Začalo to po dělat pri vjezdu na cihlu, ktera m promackla stredový tlumč na výfuku. Myslel jsem, že výfuk někde drncá do podvozku, ale žádné místo jsem nenalezl... pls poraďte, čím to může být. Mám Felicii rok výr. 1995 50kw 1.3 BMM Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
polot Vloženo 26. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2010 asi je niečo uvolnené ,alebo odtrhnute možno i vo vnútri tlmiča,pri zvýšení otáčok sa väčšinou takéto otrasy stíšia Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Hruška Vloženo 28. Srpen 2010 Autor Sdílet Vloženo 28. Srpen 2010 asi je niečo uvolnené ,alebo odtrhnute možno i vo vnútri tlmiča,pri zvýšení otáčok sa väčšinou takéto otrasy stíšia To jsem si prave taky myslel, ale zvuk nejde od vyfuku, ale jde z prostoru motoru... asi budu muset rozdelat prevodovku, jestli se neco nepovolilo v ni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Hruška Vloženo 4. Září 2010 Autor Sdílet Vloženo 4. Září 2010 Uz jsem na to prisel, celou dobu to delala vodni pumpa... ted se mi rozbila uz uplne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.