Publikováno Srpen 26, 201015 r Při nastartování auta ( bez problému) mi začne auto nepříjemne drncat a klepat, ale pri seslapnutí plynového pedálu zvuk ustane, ale jakmle zase otáčky klesnou, drncání a klepání se znovu dostaví... Začalo to po dělat pri vjezdu na cihlu, ktera m promackla stredový tlumč na výfuku. Myslel jsem, že výfuk někde drncá do podvozku, ale žádné místo jsem nenalezl... pls poraďte, čím to může být. Mám Felicii rok výr. 1995 50kw 1.3 BMM
Srpen 26, 201015 r asi je niečo uvolnené ,alebo odtrhnute možno i vo vnútri tlmiča,pri zvýšení otáčok sa väčšinou takéto otrasy stíšia
Srpen 28, 201015 r Autor asi je niečo uvolnené ,alebo odtrhnute možno i vo vnútri tlmiča,pri zvýšení otáčok sa väčšinou takéto otrasy stíšia To jsem si prave taky myslel, ale zvuk nejde od vyfuku, ale jde z prostoru motoru... asi budu muset rozdelat prevodovku, jestli se neco nepovolilo v ni
Září 4, 201015 r Autor Uz jsem na to prisel, celou dobu to delala vodni pumpa... ted se mi rozbila uz uplne
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.