cartmanko Vloženo 26. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2010 mal som kedysi jednu Fabiu co pri zaradeni spiatocky sklopila zrkadielka aby sa dalo priparkovat k obrubniku. Neviete ako to aktivovat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xobni Vloženo 27. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2010 Sevas chlape! Je to skvelá funkcia sp. zrkadiel (zaklápanie) avšak ktorá na Fabiách I nikdy nebola. Ak si takú videl tak to bolo bud dorobené z domu alebo mala tie zrkadlá z iného vozu. Ja mám doma jeden už v príprave ale neviem na 100% či to bude dobre fungovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 27. Srpen 2010 Autor Sdílet Vloženo 27. Srpen 2010 no domorobo to urcite nebolo. auto bolo z fabriky origo. musela to mat z fabriky. pri zaradeni spiatocky sli zrkadielka dole a po varydeni sa vratili do predom nastavenej pozicie. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.