Odin Vloženo 30. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2010 Dobry den to se tyká asi jen karvinaku mohl by mi někdo doporučit nějaký velmi dobry servis v Karviné jezdil sem do autocentra a vůbec nejsem s nima spokojeny tak chci změnit servis děkuju za odpověď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HanyZ Vloženo 30. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2010 (editace) no tak to bude asi problém... mě měnili u Čecha (Autocentrum Karviná) spojku, axiální táhlo řízení a čepy, dělali fólie, měnili zadní sklo prasklé v sobotu před polednem !!! - vše za normální ceny a hlavně spolehlivě.... jsem s nima spokojen.. co ti provedli ? Jiný schopný servis v Karviné neznám, jezdil jsem na šestku, ale nemám moc dobré zkušenosti (špatné svíčky, chybějící šroub stabilizátoru apod.), neprovedená geometrie - resp. mi neřekl, že na ni mám jít apod..... Co se týče dalších tak u Bartovského jsou židi a jinak fakt nevím kam v Karviné jet. Já jsem s Autocentrem spokojený. Editováno: 30. Srpen 2010, autor: HanyZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Odin Vloženo 30. Srpen 2010 Autor Sdílet Vloženo 30. Srpen 2010 No dělaly mi tam brzdy jak sem jel na technickou a musel a neprosel sem takže znova mi je udělaly a potom už jo ale začaly mi pískat přezouval sem tam kola tak mi je otočily proti směru jízdy a teď mi spadlo přední sklo řidiče a vyměnily mi motorek ale po měsíci to začalo vydávat divné zvuky ta stahovačka a jak vyjelo sklo tak bylo cele poškrabané asi o něco drhlo tak nevím jeslí tam mam jezdit nebo ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HanyZ Vloženo 30. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2010 Některé věci ovlivnit nemůžou, za špatně obuté gumy můžou podle mě jen brigádníci a kluci, co tam jsou na praxi. To bych reklamoval - vždy vyjdou vstříc. Mě např. udělali jednou geometrii tak, že jsem měl volant nakřivo - přijel jsem zpět, okamžitě mě vzali na geošku znova a opravili. Takže naprostá spokojenost jak s přístupem, tak s cenou i spolehlivostí. Co se týče brzd - tak co ti na tom udělali špatně ? Některé závady nemůžou odhalit ani kdyby s autem jezdili celý den. Neprojeví se např. A stahovačka je kapitola sama o sobě. Podle mě je prostě Autocentrum nejlepší servis v Karviné, rychlý , vše na jednom místě. Někdy chybičku udělají, ale to asi všichni a někteří mnohem častěji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Odin Vloženo 30. Srpen 2010 Autor Sdílet Vloženo 30. Srpen 2010 No uvidime ja jdu dneska to okno reklamovat tak uvidim co mi reknou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HanyZ Vloženo 30. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2010 tak pak napiš, jak to dopadlo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Odin Vloženo 30. Srpen 2010 Autor Sdílet Vloženo 30. Srpen 2010 No tak už mam auto doma ukazovaly mi to cele rozebrane a nic tam nebylo pry asi nejaky kaminky v te liste co se dotyka okna takze nevim no ale asi tam budu asi jezdit bo ty ceny sou docela dobre tak snad budu uz spokojeny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HanyZ Vloženo 31. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2010 jo, ona stačí nečistota mezi gumou a sklem a je to hned... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zuro Vloženo 31. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2010 jinak další servis je CRU ve starém městě před Novým polem, kluci jsou tam šikovní, ale mají delší čekací dobu na objednání, ale vždy vím, že co chci udělají práce 350kč/h na osobní bez DPH Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.