Přejít na obsah

HanyZ

Uživatel
  • Počet příspěvků

    1 182
  • Registrace

  • Poslední návštěva

  • Dny vítězství

    3

2 Sledující

O uživateli HanyZ

  • Narozeniny 29.6.1988

Kontaktní metody

  • Web URL
    http://
  • ICQ
    245984997

Návštěvy profilu

5 776 zobrazení profilu

Oznámení HanyZ

  1. Ahoj, mám problém celou zimu s topením a už si nevím rady. Situace je následující - motor se zahřeje na 90, pěkně topí, teplota drží na budíku. Po x km (někdy 10, někdy 30, někdy 50) najednou přestane topit a fouká studený vzduch. Sporadicky zase topit začne, z ničeho nic. Teplota pořád na 90. Vodní pumpa měněna před 2 lety, termostat taky funguje ok (teplota 90, pak poklesne a dohreje se na 90 a drží). Klimatizace funkční manuální. VAG nic nehlásí. Jednou za celou zimu se mi stalo, že netopilo a začalo se přehřívat, rychle teplota však spadla zpět na 90 a od té doby najeto přes 200 km a situace se neopakovala. Nevíte čím to může být ? Servomotorek klapek ?
  2. AUX nemělo, MP3 nečetlo, proto ten shit, který si když tak u sebe v práci vyreklamuji :) Neřešme co tam dávám, řešme pls to, kam zapojit ten červený kabel. Takže na spínané 12V z pojistkovky ?
  3. Není to tak , že má jít červený drát na buď trvalých 12V a tím pádem ho budu muset vypínat nebo na spínaných 12V a bude fungovat po otočení klíčkem ? Tak či tak je třeba ten kabel dotáhnout z pojistkové skříně ?
  4. Podle zapojení ISO je na pinu žlutého paměť ... Což odpovídá i barvě. Jinak je originál rádio přes can bus . A neorigo to neumí. Takže pořád nevím odpověď. Spínaných 12v v origo konektoru prostě není .
  5. Ano , na z ahifi. Na jedné straně cvaknu na originální konektor a na druhé strane je to co držím v ruce. 2x ISO .. a z jednoho je modrý kabel na napájení antény , i tu redukci mam. A druhý kabel je červený. Když zapojím do rádia ani se nezapne. Ani tlačítkem ani při zapnutém klíčku. Takže tam nejde 12v . Chci spínané ať se vypne samo při vypnutí klíčku . A nevím kde ty spínané najít. Pak tam je zem tj černý kabel a žlutý což je 12v paměť. Can bus adaptér nechci kupovat za 1800. Takže kam zapojit ten červený ?
  6. Jak to mám vědět ? Bylo tam origo rádio :( a na originálním konektoru není spínaných 12v
  7. Ahoj , díky za info , žlutý je do původního konektoru ale pořád mi zůstává červeny a bez toho rádio nejde zapnout. Podle mě spínaný 12 ? Nevím , ale kam přesně natáhnout ?? Originál konektor nemá spínané 12 v . A i když takto zapojené otočím klíček nejde rádio zapnout
  8. Ahoj , mám redukci na ISO , na anténu , vše chápu teda skoro... Nevím kam zapojit červený kabel na napájení . Spínaných 12V ? Trvalých 12V ? A odkud ? Pojistková skříň , ale kde přesně ? Díky za radu .
  9. kolem 120ti točím cca 4-4,1 otáček
  10. podle PC, ale ten podle tankování ukazuje +- 0,1 l přesně... je pravda, že jsem se flákal oproti dieselu, ale ty 2 minuty času mi za to stály
  11. ve 170 km/h mi točí HTP kolem 4500 ot. a spotřeba 13,3 litrů ale jelo by i více
×
×
  • Vytvořit nový...