Přejít na obsah

Se zbláznil,bo co???

cosby

Doporučené příspěvky

jsem asi divnej, ale mně ta cena nepřijde tak hrozně vysoká, přehnal to, ale za 150 000 jste to zase přehnali vy ne? Zastávám se ho proto, že si nechci přiznat, že by můj miláček měl mít malou hodnotu, nejraději bych prodal svoje tak za půl milionu minimálně :)

:feve:

U mně upravovaný auto klesá na ceně... Mimo teda nepatrný úpravy.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Takže u auta, kde koupíš sportovní brzdy, podvozek, lepší spojku, koupíš lepší interiér a přidáš různý funkce a dáš super kola,.... tak takový auto podle tebe ztrácí na ceně????

To určitě ne, ale z toho co jsi vyjmenoval není na tom autě z odkazu nic - snad až na ty kola :D

Odkaz ke komentáři

Takže u auta, kde koupíš sportovní brzdy, podvozek, lepší spojku, koupíš lepší interiér a přidáš různý funkce a dáš super kola,.... tak takový auto podle tebe ztrácí na ceně????

Na cene neklesa... Ale ani nestoupa...Pojdme si ale nalit cisteho vina - NIKDY TI TO NEZAPLATI NIKDO JINY NEZ TEN CO JE NALAZEN NA STEJNOU NOTU!!! Ja osobne bych si treba dalsi me auto koupil jedine seriovku a udelal si to radeji za ty prachy sam, nebo maximalne lehoucce so nadechu uprav! ;)

Odkaz ke komentáři

Na cene neklesa... Ale ani nestoupa...Pojdme si ale nalit cisteho vina - NIKDY TI TO NEZAPLATI NIKDO JINY NEZ TEN CO JE NALAZEN NA STEJNOU NOTU!!! Ja osobne bych si treba dalsi me auto koupil jedine seriovku a udelal si to radeji za ty prachy sam, nebo maximalne lehoucce so nadechu uprav! ;)

Asi tak. Nikdy bych upravovaný auto nekoupil. Prostě jedině sériovku nebo jen něco nepatrně udělanýho. Do upravenýho bych nešel ani za nižší cenu!!!

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...