cosby Vloženo 1. Červen 2006 Sdílet Vloženo 1. Červen 2006 http://www.vyzkouseno.cz/showcar.php?id=66317 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host V/// RS Vloženo 1. Červen 2006 Sdílet Vloženo 1. Červen 2006 http://www.vyzkouseno.cz/showcar.php?id=66317 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktor Vloženo 1. Červen 2006 Sdílet Vloženo 1. Červen 2006 tak to je brutus ale ten tuzing je asi k nezaplaceni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 2. Červen 2006 Sdílet Vloženo 2. Červen 2006 Asi zije myslenkami v jinem, v nekkterem z predchozich roku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zajda Vloženo 2. Červen 2006 Sdílet Vloženo 2. Červen 2006 asi si splet letopočet bo co Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host aka Vloženo 3. Červen 2006 Sdílet Vloženo 3. Červen 2006 Ty v**e, to snad musí být recese, jinak fakt nechápu?! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 3. Červen 2006 Sdílet Vloženo 3. Červen 2006 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 3. Červen 2006 Sdílet Vloženo 3. Červen 2006 Spise se nekdo spletl, a dal tam 250 misto 150tis kc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 3. Červen 2006 Sdílet Vloženo 3. Červen 2006 Spise se nekdo spletl, a dal tam 250 misto 150tis kc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 3. Červen 2006 Sdílet Vloženo 3. Červen 2006 A to ještě není takové vedro. Co bude dělat, až budou třicítky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
thomasino Vloženo 3. Červen 2006 Sdílet Vloženo 3. Červen 2006 Spis to byl omyl... neni neobvykle, ze tu a tam je navic ci naopak chybi nula... videl jsem 1 750 000 km, atd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOKYN Vloženo 6. Červen 2006 Sdílet Vloženo 6. Červen 2006 Ty jooo se něko sekl o kilo nahoru ne!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sinius Vloženo 9. Červen 2006 Sdílet Vloženo 9. Červen 2006 chudák okta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speedy20V Vloženo 9. Červen 2006 Sdílet Vloženo 9. Červen 2006 jsem asi divnej, ale mně ta cena nepřijde tak hrozně vysoká, přehnal to, ale za 150 000 jste to zase přehnali vy ne? Zastávám se ho proto, že si nechci přiznat, že by můj miláček měl mít malou hodnotu, nejraději bych prodal svoje tak za půl milionu minimálně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 9. Červen 2006 Sdílet Vloženo 9. Červen 2006 jsem asi divnej, ale mně ta cena nepřijde tak hrozně vysoká, přehnal to, ale za 150 000 jste to zase přehnali vy ne? Zastávám se ho proto, že si nechci přiznat, že by můj miláček měl mít malou hodnotu, nejraději bych prodal svoje tak za půl milionu minimálně U mně upravovaný auto klesá na ceně... Mimo teda nepatrný úpravy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speedy20V Vloženo 9. Červen 2006 Sdílet Vloženo 9. Červen 2006 Takže u auta, kde koupíš sportovní brzdy, podvozek, lepší spojku, koupíš lepší interiér a přidáš různý funkce a dáš super kola,.... tak takový auto podle tebe ztrácí na ceně???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gil Vloženo 9. Červen 2006 Sdílet Vloženo 9. Červen 2006 Takže u auta, kde koupíš sportovní brzdy, podvozek, lepší spojku, koupíš lepší interiér a přidáš různý funkce a dáš super kola,.... tak takový auto podle tebe ztrácí na ceně???? To určitě ne, ale z toho co jsi vyjmenoval není na tom autě z odkazu nic - snad až na ty kola Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 9. Červen 2006 Sdílet Vloženo 9. Červen 2006 Takže u auta, kde koupíš sportovní brzdy, podvozek, lepší spojku, koupíš lepší interiér a přidáš různý funkce a dáš super kola,.... tak takový auto podle tebe ztrácí na ceně???? Na cene neklesa... Ale ani nestoupa...Pojdme si ale nalit cisteho vina - NIKDY TI TO NEZAPLATI NIKDO JINY NEZ TEN CO JE NALAZEN NA STEJNOU NOTU!!! Ja osobne bych si treba dalsi me auto koupil jedine seriovku a udelal si to radeji za ty prachy sam, nebo maximalne lehoucce so nadechu uprav! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 9. Červen 2006 Sdílet Vloženo 9. Červen 2006 Takže u auta, kde koupíš sportovní brzdy, podvozek, lepší spojku, koupíš lepší interiér a přidáš různý funkce a dáš super kola,.... tak takový auto podle tebe ztrácí na ceně???? Na cene neklesa... Ale ani nestoupa...Pojdme si ale nalit cisteho vina - NIKDY TI TO NEZAPLATI NIKDO JINY NEZ TEN CO JE NALAZEN NA STEJNOU NOTU!!! Ja osobne bych si treba dalsi me auto koupil jedine seriovku a udelal si to radeji za ty prachy sam, nebo maximalne lehoucce so nadechu uprav! Asi tak. Nikdy bych upravovaný auto nekoupil. Prostě jedině sériovku nebo jen něco nepatrně udělanýho. Do upravenýho bych nešel ani za nižší cenu!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
culda Vloženo 13. Červen 2006 Sdílet Vloženo 13. Červen 2006 třeba to nechce prodat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.