Publikováno Červen 1, 200619 r Caute chlapci mam taku hlupu otazku dal som si nedavno koncuvku a teraz niesom si isty ci je to len moja hlupost alebo sa to moze stat.K veci moze koncovka (slepa)nejak skodit vyfukovym plynom ze im zavadza?? A ma sa pri nastartovany zaklepat vyfuk?? To je vsetko prosim neukamenujte ma ved viete aky som za porozumenie dakujem
Červen 1, 200619 r No ja mam MiloTec nekde ve vedlejsim tematu jsem daval foto.... trochu se opravdu klepe a vydava takovy "kovovy" zvuk..... trochu se i dotykala pri prejezdech nerovnosti narazniku, tak jsem povolil dva zadni srouby u vyfuku a podlozil je matkami.....ted uz neklepe o naraznik, ale ten zvuk pri nastartovani tam je.....
Červen 1, 200619 r Já mám oválnou koncovku FDC 410 001 a taky se při startování klepe jak ratlík a cinká. Totéž při zhasínání motoru. Při jízdě přes nerovnosti myslím že necinká, to nevím, protože mi vržou snad všechny plasty v interiéru :
Červen 1, 200619 r Já mám oválnou koncovku FDC 410 001 a taky se při startování klepe jak ratlík a cinká. Totéž při zhasínání motoru. Při jízdě přes nerovnosti myslím že necinká, to nevím, protože mi vržou snad všechny plasty v interiéru : hm.. ok diki
Červen 2, 200619 r koncovka vejfuku mi taky nepřipadne jako součást podvozku!! ale aspon bol spomenuty podvozok v suvislosti s jazdou ,tak preco to nenechat tu
Červen 2, 200619 r koncovka vejfuku mi taky nepřipadne jako součást podvozku!! ale aspon bol spomenuty podvozok v suvislosti s jazdou ,tak preco to nenechat tu
Červen 2, 200619 r koncovka vejfuku mi taky nepřipadne jako součást podvozku!! ale aspon bol spomenuty podvozok v suvislosti s jazdou ,tak preco to nenechat tu AJ ja ta mam rad.
Červen 2, 200619 r koncovka vejfuku mi taky nepřipadne jako součást podvozku!! ale aspon bol spomenuty podvozok v suvislosti s jazdou ,tak preco to nenechat tu AJ ja ta mam rad.
Červen 2, 200619 r koncovka vejfuku mi taky nepřipadne jako součást podvozku!! co ?? nechapem bylo to v podvozku, ale moderator to presunul, tam kam to patri...
Červen 2, 200619 r koncovka vejfuku mi taky nepřipadne jako součást podvozku!! co ?? nechapem bylo to v podvozku, ale moderator to presunul, tam kam to patri... jaj aha tak sorry berem spat
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.