Přejít na obsah

koncovka +vyfuk

Host V/// RS

Doporučené příspěvky

Caute chlapci mam taku hlupu otazku dal som si nedavno koncuvku a teraz niesom si isty ci je to len moja hlupost alebo sa to moze stat.K veci moze koncovka (slepa)nejak skodit vyfukovym plynom ze im zavadza?? A ma sa pri nastartovany zaklepat vyfuk?? To je vsetko prosim neukamenujte ma ved viete aky som za porozumenie dakujem ;)-_-

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No ja mam MiloTec nekde ve vedlejsim tematu jsem daval foto.... trochu se opravdu klepe a vydava takovy "kovovy" zvuk.....

trochu se i dotykala pri prejezdech nerovnosti narazniku, tak jsem povolil dva zadni srouby u vyfuku a podlozil je matkami.....ted uz neklepe o naraznik, ale ten zvuk pri nastartovani tam je..... ;)

Odkaz ke komentáři

Já mám oválnou koncovku FDC 410 001 a taky se při startování klepe jak ratlík a cinká. Totéž při zhasínání motoru. Při jízdě přes nerovnosti myslím že necinká, to nevím, protože mi vržou snad všechny plasty v interiéru ::'

Odkaz ke komentáři

Já mám oválnou koncovku FDC 410 001 a taky se při startování klepe jak ratlík a cinká. Totéž při zhasínání motoru. Při jízdě přes nerovnosti myslím že necinká, to nevím, protože mi vržou snad všechny plasty v interiéru ::'

hm.. ok diki -_-

Odkaz ke komentáři

:doh koncovka vejfuku mi taky nepřipadne jako součást podvozku!! ;)

:huh: co ?? nechapem

bylo to v podvozku, ale moderator to presunul, tam kam to patri... ;)

jaj aha tak sorry berem spat -_-

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...