Host V/// RS Vloženo 1. Červen 2006 Sdílet Vloženo 1. Červen 2006 Caute chlapci mam taku hlupu otazku dal som si nedavno koncuvku a teraz niesom si isty ci je to len moja hlupost alebo sa to moze stat.K veci moze koncovka (slepa)nejak skodit vyfukovym plynom ze im zavadza?? A ma sa pri nastartovany zaklepat vyfuk?? To je vsetko prosim neukamenujte ma ved viete aky som za porozumenie dakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 1. Červen 2006 Sdílet Vloženo 1. Červen 2006 No ja mam MiloTec nekde ve vedlejsim tematu jsem daval foto.... trochu se opravdu klepe a vydava takovy "kovovy" zvuk..... trochu se i dotykala pri prejezdech nerovnosti narazniku, tak jsem povolil dva zadni srouby u vyfuku a podlozil je matkami.....ted uz neklepe o naraznik, ale ten zvuk pri nastartovani tam je..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host V/// RS Vloženo 1. Červen 2006 Sdílet Vloženo 1. Červen 2006 Dakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xp3 Vloženo 1. Červen 2006 Sdílet Vloženo 1. Červen 2006 Já mám oválnou koncovku FDC 410 001 a taky se při startování klepe jak ratlík a cinká. Totéž při zhasínání motoru. Při jízdě přes nerovnosti myslím že necinká, to nevím, protože mi vržou snad všechny plasty v interiéru : Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host V/// RS Vloženo 1. Červen 2006 Sdílet Vloženo 1. Červen 2006 Já mám oválnou koncovku FDC 410 001 a taky se při startování klepe jak ratlík a cinká. Totéž při zhasínání motoru. Při jízdě přes nerovnosti myslím že necinká, to nevím, protože mi vržou snad všechny plasty v interiéru : hm.. ok diki Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 2. Červen 2006 Sdílet Vloženo 2. Červen 2006 koncovka vejfuku mi taky nepřipadne jako součást podvozku!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bemo Vloženo 2. Červen 2006 Sdílet Vloženo 2. Červen 2006 koncovka vejfuku mi taky nepřipadne jako součást podvozku!! ale aspon bol spomenuty podvozok v suvislosti s jazdou ,tak preco to nenechat tu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host V/// RS Vloženo 2. Červen 2006 Sdílet Vloženo 2. Červen 2006 koncovka vejfuku mi taky nepřipadne jako součást podvozku!! co ?? nechapem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host V/// RS Vloženo 2. Červen 2006 Sdílet Vloženo 2. Červen 2006 koncovka vejfuku mi taky nepřipadne jako součást podvozku!! ale aspon bol spomenuty podvozok v suvislosti s jazdou ,tak preco to nenechat tu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bemo Vloženo 2. Červen 2006 Sdílet Vloženo 2. Červen 2006 koncovka vejfuku mi taky nepřipadne jako součást podvozku!! ale aspon bol spomenuty podvozok v suvislosti s jazdou ,tak preco to nenechat tu AJ ja ta mam rad. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host V/// RS Vloženo 2. Červen 2006 Sdílet Vloženo 2. Červen 2006 koncovka vejfuku mi taky nepřipadne jako součást podvozku!! ale aspon bol spomenuty podvozok v suvislosti s jazdou ,tak preco to nenechat tu AJ ja ta mam rad. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 2. Červen 2006 Sdílet Vloženo 2. Červen 2006 koncovka vejfuku mi taky nepřipadne jako součást podvozku!! co ?? nechapem bylo to v podvozku, ale moderator to presunul, tam kam to patri... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host V/// RS Vloženo 2. Červen 2006 Sdílet Vloženo 2. Červen 2006 koncovka vejfuku mi taky nepřipadne jako součást podvozku!! co ?? nechapem bylo to v podvozku, ale moderator to presunul, tam kam to patri... jaj aha tak sorry berem spat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.