špája Vloženo 1. Září 2010 Sdílet Vloženo 1. Září 2010 Ahoj všem, potřeboval bych poradit s následující záležitostí. Odmontovával jsem náhodou "pravý boční kryt" a nalezl utržené ukostření (viz. přiložené foto). Nemáte někdo ponětí od čeho to může být (druhý konec jsem tam nikde nenašel)? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 2. Září 2010 Sdílet Vloženo 2. Září 2010 to není origo z výroby podle mě tam předtím byla HF nebo nějaká jiná dodělávka a po demontáži tam zůstalo toto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
špája Vloženo 2. Září 2010 Autor Sdílet Vloženo 2. Září 2010 (editace) Dík za radu, máš pravdu, teď jsem si vzpomněl že nějaký starý HF tam bylo (nechával jsem ho vlastně demontovat) - to bude ono. Ještě jednou díky ! Editováno: 2. Září 2010, autor: špája Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.