PROCHY603 Vloženo 3. Září 2010 Sdílet Vloženo 3. Září 2010 F4lcon:Posledne 2 fotky. Musis sa zamerat na miesto okolo lanka prednej kapoty a pantu. Skontroluj tesniacu hmotu UBS ci niekde nie je porusena-poskodena. ak nic nevidis tak zacni liat vodu do toho priestoru. Najlepsie sa netesnost robi ked ste DVAJA!!! Jeden je v aute a druhy leje vodu. Ked sa objavi voda v interieri tak ti pomocnik povie ze uz tecie. Zameraj a polievaj aj na miesto kde sa spaja-napaja A stlpik s blatnikom pri spetnom zrkadle. Nepolievaj auto a tie miesta krizom -krazom- Jak kytky na zahrade. Urcite miesto odhalis. Miesto zatesnis UBS hmotou alebo silikonom. Potom sem napis. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
f4lcon Vloženo 29. Září 2010 Autor Sdílet Vloženo 29. Září 2010 Tak už sem to pořešil. Snažil jsem se hledat a nenacházel, tak sem se sebral a vyrazil ke klempíři, zda by mi neporadil a nepomohl.. ten mě dost překvapil, když mi řekl, že na tohle nemá čas, že neví co s tim autem kdy bylo a že to nebude rozebírat a přetmelovat apod. Nakonec sem vzal kartáč vodu a pořádně vydrbal špínu z levé poloviny vnitřku motoru a blatníku a našel popraskaný tmel kterým byl přitmelený blaník ke kostře... No normálně by mě nenapadlo že to bude tudy.. místo sem přetmelil karosářským tmelem, přestříkal sprejem a zatím (14 dnů a třídenní déšť) je v autě sucho... Přesněji šlo o spoj který začíná u vedení lanka kapoty směrem dolů k odtokovým otvorům.... Tímto děkuji všem za pomoc, omlouvám se za prvotní dohady a nepříjemnosti.. nechtěl jsem se hádat jen sem hledal pomoc v zoufalosti.. DIKY VŠEM!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 29. Září 2010 Sdílet Vloženo 29. Září 2010 Tak som mal pravdu ze ti to zatekalo okolo lanka otvarania prednej kapoty. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
f4lcon Vloženo 30. Září 2010 Autor Sdílet Vloženo 30. Září 2010 Nebylo to přímo okolo lanka kapoty, bylo to ve spoji blatníku a kastle... je tam takove esíčko a potom je ten spoj dolů k odtokovým otvorům... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.