boban328 Vloženo 3. Září 2010 Sdílet Vloženo 3. Září 2010 zdravim vas vospolok, mam jednu rychlu otazku.... daval som si gitovat a striekat vodicove dvere a pri tomto zakroku mi mechanik bol nuteny odlepit vonkajsiu orazovu ochrannu listu dveri.... moja otazka je, kde tutok vecicku kupit.... bo co som pozeral predajcov... kazdy ponuka len celu sadu.... v cene cca 35 €.... co je teda "mimo zakon"...... takze mate pre mna niekto nejaky tip... som vdacny na cokolvek rozumne..... dik... naftovym nesmrtelnym oktaviam zdar... :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kokta1 Vloženo 3. Září 2010 Sdílet Vloženo 3. Září 2010 Ahoj, zajdi k autorizovanému servisu škoda a tam ti prodají i po kusech ( 1ks cca 350kč ). Já jsem sice měnil všechny čtyři, ale počítaly každou zvlášť. Lepení zdar. Hlavně to pořádně odmasti např. lihem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.