Martas72 Vloženo 6. Září 2010 Sdílet Vloženo 6. Září 2010 (editace) koupil jsem dovoz auto oktavie II z Lucemburku cele auto v češtině jen radio- navigace ve francouštině Diky Martas72 Editováno: 6. Září 2010, autor: Martas72 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepíno80 Vloženo 13. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2011 mám úplně stejný problém, akorát v němčině. Prohledávám všechny možné fora a na nic nemohu narazit, buď je to nerozšířené rádio, nebo nejsou ochotní lidé. Ve škodovce stojí úplný nesmysl 6500Kč a ještě u toho nevědí jak starý mapy tam budou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdenusoun Vloženo 14. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2011 přidávám se do řady - rádio cruise zas tak ojedinělé není jen nikdo nechce poskytnout napálené CD i bych zaplatil přiměřenou částku ale nikoho ochotnýho jsem zatím nenašel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 15. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2011 češtinu můžu udělat, napálit to nejde!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdenusoun Vloženo 15. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2011 Slyšel jsem že palba je složitější ale prej to nějak jde ale i bych koupil od někoho kdo to nepoužívá ale ne za 3.5 klacku to je fakt moc navíc většinou se jedná o rok 2007 kde ještě není ani pražský okruh apod .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MatysMatys1 Vloženo 18. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2011 přidávám se do řady - rádio cruise zas tak ojedinělé není jen nikdo nechce poskytnout napálené CD i bych zaplatil přiměřenou částku ale nikoho ochotnýho jsem zatím nenašel Ahoj, mel jsem stejny problem a skutecne to vypalit nejde, teda jde, ale nefunguje to. Jinak pokud jsem tam mel original CD West Europe tak jsem se tam cestina dala nastavit, ale CD s Ceskou republikou stoji 3000 a nejde aktualizovat, takze jsem to po roce marneho schaneni vzdal a koupil Columbuse. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.