Publikováno Září 11, 201015 r Srdečne zdravím S blížiacim sa ,,krásnym " počasím uvažujem o zakúpení a montáži plastových podblatníkov .Prosím - kde nájsť niečo ako montážny návod - a čím to upevniť ? Vopred veľká vďaka .
Září 17, 201014 r Mrkni se sem: http://shop.autocora.cz/index.php?main_page=index&cPath=15001_42496_42685_42686_42693
Září 20, 201014 r Autor Srdečne zdravím . Ja ich už mám zakúpené - teda zatial predné, po vyvarení zadného blatníka sú už rezervované aj zadné . Len hľadám informácie o spôsobe montáže - na plastovom nárazníku som si už odmeral dieri - sú to 6-ky , tak ešte akým počtom a priemerom to upevniť o blatník . Uvažijem o plastových úchytkách - princip niečo ako hmoždinka . Radšej sa snažím veci robyť po získaní informácii ako na to - ako hurá a posr....ť to, teda vyhodiť peniaze . Ľudská hlúposť je neskutočne drahá ....a necítim sa byť tak bohatý, aby som mohol blbnúť. Vopred ďakujem za informácie !
Říjen 2, 201014 r Autor Páni - prosím ak to máte niekto realizované , priložte nejakú fotku - hlavne ako je to upevnené o lem blatníka .
Říjen 3, 201014 r Mal som Feliciu staru i facelift - oboje s plastovymi "podbehami", ale o lem blatníka to upevnené nebolo, ten blatník na to nikdy žiadne "ušká" nemal. Poznáš to podľa dier, kam to máš priskrutkovať.
Říjen 16, 201014 r Autor Ďakujem za informáciu - našiel som len v knižke : M.Cedrich - Felícia - str. 517 popis, kde to o ten lem upevňujú dvomi skrutkami . Skúsim to bez nich - ak to bude stabilné a nebude to hrkať, budem radšej, ak nebude treba vŕtať. Ešte raz - vďaka !
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.