Jirka N. Vloženo 12. Září 2010 Sdílet Vloženo 12. Září 2010 V prosinci loňského roku jsem si koupil Yetíka. Teď mám najeto něco přes 5000 km a všiml jsem si, že se mi opěradlo sedadla u řidiče začíná odírat. Má někdo obdobnou zkušenost? Nevím, zda to mám reklamovat. Má někdo zkušenost s potahy na sedadla s bočními airbagy?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
charlie_s Vloženo 13. Září 2010 Sdílet Vloženo 13. Září 2010 Na auto zatím čekám, ale plánuji potahy od této firmy www.elapotahy.cz. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bord83 Vloženo 13. Září 2010 Sdílet Vloženo 13. Září 2010 To je určitě na reklamaci. Jaké čalounění tam máš? Podle výbavy se materiál docela liší. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirka N. Vloženo 16. Září 2010 Autor Sdílet Vloženo 16. Září 2010 To je určitě na reklamaci. Jaké čalounění tam máš? Podle výbavy se materiál docela liší. Mám výbavovou verzi Experience s interierem Onyx. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirka N. Vloženo 16. Září 2010 Autor Sdílet Vloženo 16. Září 2010 Na auto zatím čekám, ale plánuji potahy od této firmy www.elapotahy.cz. Já jsem koukal na potahy MAD ( http://www.autopotahy.sk/ ), ale předně to asi budu reklamovat. Ve služební Oktávce jsem najel bez problémů cca 100000 Km bez jakéhokoliv viditelného poškození. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.