Únor 21, 200718 r a proč ti nesvítí ta teplota a palivo tak pěkně jak ty kontrolky ??? Svítí, na tý poslední fotce to nějak nepojmul foťák Na první je vidět, že jsou taky bílý
Únor 21, 200718 r Autor ja jsem nad tim kdysi uvazoval, ale jedine v ty verzi ala audi, tzn. svitej cervene jen cisla tacho, jinak zadek displeje normalne cernej, podle me by to slo, pouzit negativni filtr na ten spodni displej, stary budiky, ty cervene podsviceny, rok 97, 98 myslim to tak meli - svitily jen ty cisla, pak by to byla pecka
Únor 21, 200718 r Ahoj - Zkoušel jste někdo udělat bílej podsvit a červenej podsvit dispejů? Cosby trochu nostalgie Upraveno Únor 23, 200718 r od Vaša
Březen 3, 200718 r Potřeboval bych rozsvítit podsvícení přístrojové desky rv 99. Jdou mi kontrolky, ale podsvícení ne. Díky
Březen 4, 200718 r Kdyby nekdo chtel zmenu podsviceni v Praze ci okoli, jde to zaridit. Čauky, jen jsem se chtěl zeptat na cenovku. Díky.
Březen 10, 200718 r Zdar, mám prosbu, není někdo z okolí Plzně, kdo by mi to podsvícení předělal na modro - červené ? Díky.
Březen 21, 200718 r Zdar, taky by mě zajímalo červené podsvícení displeje (případně inverzní) u toho červeno-bílého podsvícení. Nedělal někdo podsvícení FRS? Rád bych viděl jaké to bylo. Díky
Březen 26, 200718 r Jinak Mladá Boleslav a okolí když by někdo potřeboval Čus Peťo prosím tě chtěl jsem se zeptat na modré podsvícení do Oktávky na cenu atd. Jsem z Kosmonos předem dík Miloš.
Březen 30, 200718 r To nikdo nezkoušel tu inverzní fólii? To co měl nebo má Cosby je spíš oranžové a spíš moje přání je, aby to vypadalo stejně jako na červeném maxíku
Duben 4, 200718 r Někde o vánocích jsem se také do toho podsvícení pustil a myslím že se to povedlo. Teda alespoň mě to připadá dobrý a kdo to vyděl v reálu tak to také chválil. Ve skutečnosti to je o 100% hezčí než na těch fotkách. Ten display na climatroniku mám zatím jenom dočasně (2bílé diody) a navi mám pouze jedno tlačítko.(koupil jsem málo diod) No nic zatím přikládám foto co mám. Když se mi to povede lépe vyfotit tak to sem ještě hodím. Jo a když by to chtěl někdo předělat tak se můžeme dohodnout. Je to Liberecký kraj- Turnov. Když si budete chtít udělat výlet tak je ale asi jedno odkud budete.
Duben 4, 200718 r co Ti to tam svítí v popelníku?, že by DVD přehrávač? JJ DVD Ja myslel ze je to taxametr!
Duben 4, 200718 r co Ti to tam svítí v popelníku?, že by DVD přehrávač? JJ DVD Ja myslel ze je to taxametr! Ne ne ne DVD
Duben 4, 200718 r co Ti to tam svítí v popelníku?, že by DVD přehrávač? JJ DVD tak šup sem foto i za dne at máme inspiraci
Duben 4, 200718 r Někde o vánocích jsem se také do toho podsvícení pustil a myslím že se to povedlo. Teda alespoň mě to připadá dobrý a kdo to vyděl v reálu tak to také chválil. Ve skutečnosti to je o 100% hezčí než na těch fotkách. Ten display na climatroniku mám zatím jenom dočasně (2bílé diody) a navi mám pouze jedno tlačítko.(koupil jsem málo diod)No nic zatím přikládám foto co mám. Když se mi to povede lépe vyfotit tak to sem ještě hodím. Jo a když by to chtěl někdo předělat tak se můžeme dohodnout. Je to Liberecký kraj- Turnov. Když si budete chtít udělat výlet tak je ale asi jedno odkud budete. Trochu jako v upířím doupěti, no ne?
Duben 6, 200718 r Včera som robil jednu oktavku prístrojovku, neviem nick, tak ak si to prečíta ten správny ktoho to je nech napíše Toto je tušim prva OI čo som videl s ručičkami z roomsteru
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.