Petr81 Vloženo 21. Únor 2007 Sdílet Vloženo 21. Únor 2007 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 21. Únor 2007 Sdílet Vloženo 21. Únor 2007 (editace) Editováno: 21. Únor 2007, autor: Petr81 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 21. Únor 2007 Sdílet Vloženo 21. Únor 2007 Jinak Mladá Boleslav a okolí když by někdo potřeboval Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 21. Únor 2007 Sdílet Vloženo 21. Únor 2007 a proč ti nesvítí ta teplota a palivo tak pěkně jak ty kontrolky ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 21. Únor 2007 Sdílet Vloženo 21. Únor 2007 a proč ti nesvítí ta teplota a palivo tak pěkně jak ty kontrolky ??? Svítí, na tý poslední fotce to nějak nepojmul foťák Na první je vidět, že jsou taky bílý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr s Vloženo 21. Únor 2007 Sdílet Vloženo 21. Únor 2007 Ahoj - Zkoušel jste někdo udělat bílej podsvit a červenej podsvit dispejů? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gdanx Vloženo 21. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 21. Únor 2007 ja jsem nad tim kdysi uvazoval, ale jedine v ty verzi ala audi, tzn. svitej cervene jen cisla tacho, jinak zadek displeje normalne cernej, podle me by to slo, pouzit negativni filtr na ten spodni displej, stary budiky, ty cervene podsviceny, rok 97, 98 myslim to tak meli - svitily jen ty cisla, pak by to byla pecka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 21. Únor 2007 Sdílet Vloženo 21. Únor 2007 (editace) Ahoj - Zkoušel jste někdo udělat bílej podsvit a červenej podsvit dispejů? Cosby trochu nostalgie Editováno: 23. Únor 2007, autor: Vaša Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 23. Únor 2007 Sdílet Vloženo 23. Únor 2007 organizovany smetí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Medard Vloženo 3. Březen 2007 Sdílet Vloženo 3. Březen 2007 Potřeboval bych rozsvítit podsvícení přístrojové desky rv 99. Jdou mi kontrolky, ale podsvícení ne. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cernas Vloženo 4. Březen 2007 Sdílet Vloženo 4. Březen 2007 Kdyby nekdo chtel zmenu podsviceni v Praze ci okoli, jde to zaridit. Čauky, jen jsem se chtěl zeptat na cenovku. Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kkkkkk Vloženo 10. Březen 2007 Sdílet Vloženo 10. Březen 2007 Zdar, mám prosbu, není někdo z okolí Plzně, kdo by mi to podsvícení předělal na modro - červené ? Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petris Vloženo 21. Březen 2007 Sdílet Vloženo 21. Březen 2007 Zdar, taky by mě zajímalo červené podsvícení displeje (případně inverzní) u toho červeno-bílého podsvícení. Nedělal někdo podsvícení FRS? Rád bych viděl jaké to bylo. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kewwin Vloženo 26. Březen 2007 Sdílet Vloženo 26. Březen 2007 Jinak Mladá Boleslav a okolí když by někdo potřeboval Čus Peťo prosím tě chtěl jsem se zeptat na modré podsvícení do Oktávky na cenu atd. Jsem z Kosmonos předem dík Miloš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 27. Březen 2007 Sdílet Vloženo 27. Březen 2007 kdyb měl někdo zájem a bíle podsvícené radio Symphony tak mám doma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petris Vloženo 30. Březen 2007 Sdílet Vloženo 30. Březen 2007 To nikdo nezkoušel tu inverzní fólii? To co měl nebo má Cosby je spíš oranžové a spíš moje přání je, aby to vypadalo stejně jako na červeném maxíku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ffee Vloženo 4. Duben 2007 Sdílet Vloženo 4. Duben 2007 Někde o vánocích jsem se také do toho podsvícení pustil a myslím že se to povedlo. Teda alespoň mě to připadá dobrý a kdo to vyděl v reálu tak to také chválil. Ve skutečnosti to je o 100% hezčí než na těch fotkách. Ten display na climatroniku mám zatím jenom dočasně (2bílé diody) a navi mám pouze jedno tlačítko.(koupil jsem málo diod) No nic zatím přikládám foto co mám. Když se mi to povede lépe vyfotit tak to sem ještě hodím. Jo a když by to chtěl někdo předělat tak se můžeme dohodnout. Je to Liberecký kraj- Turnov. Když si budete chtít udělat výlet tak je ale asi jedno odkud budete. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 4. Duben 2007 Sdílet Vloženo 4. Duben 2007 co Ti to tam svítí v popelníku?, že by DVD přehrávač? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ffee Vloženo 4. Duben 2007 Sdílet Vloženo 4. Duben 2007 co Ti to tam svítí v popelníku?, že by DVD přehrávač? JJ DVD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 4. Duben 2007 Sdílet Vloženo 4. Duben 2007 co Ti to tam svítí v popelníku?, že by DVD přehrávač? JJ DVD Ja myslel ze je to taxametr! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ffee Vloženo 4. Duben 2007 Sdílet Vloženo 4. Duben 2007 co Ti to tam svítí v popelníku?, že by DVD přehrávač? JJ DVD Ja myslel ze je to taxametr! Ne ne ne DVD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 4. Duben 2007 Sdílet Vloženo 4. Duben 2007 co Ti to tam svítí v popelníku?, že by DVD přehrávač? JJ DVD tak šup sem foto i za dne at máme inspiraci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Whitek Vloženo 4. Duben 2007 Sdílet Vloženo 4. Duben 2007 Někde o vánocích jsem se také do toho podsvícení pustil a myslím že se to povedlo. Teda alespoň mě to připadá dobrý a kdo to vyděl v reálu tak to také chválil. Ve skutečnosti to je o 100% hezčí než na těch fotkách. Ten display na climatroniku mám zatím jenom dočasně (2bílé diody) a navi mám pouze jedno tlačítko.(koupil jsem málo diod)No nic zatím přikládám foto co mám. Když se mi to povede lépe vyfotit tak to sem ještě hodím. Jo a když by to chtěl někdo předělat tak se můžeme dohodnout. Je to Liberecký kraj- Turnov. Když si budete chtít udělat výlet tak je ale asi jedno odkud budete. Trochu jako v upířím doupěti, no ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ribac Vloženo 6. Duben 2007 Sdílet Vloženo 6. Duben 2007 Je tu nekdo z moravy(koprivnice) kdo by udelal podsviceni palubky?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 6. Duben 2007 Sdílet Vloženo 6. Duben 2007 Včera som robil jednu oktavku prístrojovku, neviem nick, tak ak si to prečíta ten správny ktoho to je nech napíše Toto je tušim prva OI čo som videl s ručičkami z roomsteru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.