Shocker Vloženo 13. Září 2010 Sdílet Vloženo 13. Září 2010 (editace) Zdravim, měl jsem v pátek bouračku, koupil jsem pořádnou ránu na zadek auta, což mě přimáčklo na auto předemnou, takže zadek je KO, motor nedotčený. Bohužel se zkroutila karoserie, takže auto bude na 99% totálka. Potřeboval bych cca odhadnout cenu, za kterou by se dal ten vrak prodat. Motor je AHF 81 kW, turbo bylo suchý, takže OK. Auto je pojízdné, takže zadní náprava asi taky OK. Na autě je za poslední dobu: nové tlumiče, nová vana, nový intercooler (po nárazu dlažební kostky na vanu byly tyto díly vyměněny), budíky přeletované (padaly ručičky). Auto má najeto 254 tisíc. Jinak asi byl v čudu kompresor klimy (spouštěly se větráky, motor byl potřísněný chladící kapalinou z klimy). Výbava je SLX. Kolik myslíte, že má hodnotu ten vrak?? Editováno: 13. Září 2010, autor: Shocker Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 14. Září 2010 Sdílet Vloženo 14. Září 2010 15 za papiry a za vrak tak taky 15 mozna i 20 to auto za tebou - teda Audi - to nema ani zvedlou kapotu ? Takova rana a vypada na tom dobre jak ty. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shocker Vloženo 14. Září 2010 Autor Sdílet Vloženo 14. Září 2010 (editace) Já jí teda nijak extra nestudoval, ale vytek jí chladič (což je vidět na tom čůrku), ale pytle mu nevylítly. Jinak já se ani nedivim, že vypadá řachlá daleko míń, předek auta bude určitě daleko líp chráněný. Nicméně Audina odjela štandopede na Jarov a hádám, že bude touhle dobou už možná opravená S prodejem papírů budu mít asi morální problém už jenom z povahy mýho byznysu. 15 litrů je fajn, ale nemůžu lidem napůl huby vysvětlovat, že zloději aut jsou slušně řečeno "špatní" a pak prodat papíry na 90% sloužící k legalizaci čorky. Ale jestli mi někdo nabídne 35 litrů za ten vrak i s papírama, tak se asi bránit nebudu Editováno: 14. Září 2010, autor: Shocker Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.