Přejít na obsah

odcizena Octavia combi rv 2000, 1,9TDI 81 kw, Praha

Kolík ASP

Doporučené příspěvky

Tak se bohužel také řadim do skupiny bezvozidla.

Octávka cambi, rv. 2000, facelift. Pravé malé zrcátko a liťáky předface.

motor: 1,9 TDI 81kw

barva: černá metla

RZ: 4C4 7966

VIN: TMBHP21U812456975

markanty: VIN vyleptán na sklech, černé vnitřní zrcátko, prasklý a izolačkou slepený kryt levého zrcátka, přední nárazník pohlej (vespod klasicky vyboulenej).

Editováno: , autor: Kolík ASP
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mas nejaky foto??

Me ji ukradli a po 3dnech nasli, ale uz se to tahne s pojistovnou vice nez 2 a pul mesice.

Kdyby tu byl nekdo kdo se vyzna v pravnich krocich atd. at mi napise SZ. Cela udalost ohledne meho ukradeneho a nalezeneho auta se pekne komplikuje a asi na to budu potrebovat pravnika.

Odkaz ke komentáři

• o 2 měsíce později...

Na zabezpečení sem se vyprd, řikal sem si, že když někdo bude chtít, stejně to překoná. Možná bych dneska přemýšlel jinak..

Už je to bude 3 měsíce, ale auto je v nenávratnu. Každopádně se s Vámi na rozloučenou (do koncernu již nejdu) podělím o zkušenost s pojištovnou. Českou pojišťovnou, kde jsem měl pojištění mimo jiné proti odcizení.

Pojistnou událost jsem nahlásil hnedle po volání na policajty. Asi po 5 týdnech od krádeže policie případ odložila a já moh s usnesením o odložení na pojišťovnu. Připravte se na to, že chtěj k autu úplně vše, a to v originálech. Techničák malý velký, klíčky, protokol o výslechu, usnesení o odložení, případné doklady o montáži zabezpečení, servisní knihu, pořizovací fakturu, smlouvu, a podepsat plnou moc a příkazní smlouvu (auto odhlásí).

Vše uvedené jsem předal a dle infolinky očekával likvidaci PU okolo 14 dní. Po třech týdnech jsem volal na IL. jakže to vypadá. Třetí pracovní den poté mi přišla informace o výplatě. Auto ocenili na 89 000 Kč.

Auto - Octavka 1,9 Tdi, 81 kw, Ambiente, RV 2000 facelift, najeto 196 000km, 4 pytle, ASR, EDS, hagusy, tažné, alu kola, 4. el okna, el zrcátka, vyhřívané sedačky, loketka vpředu vzadu a manuál klima - pojišťovna ocenila na 89 000 Kč.

Stálo mě to asi 4 volání na infolinku, fůru času, placené ocenění auta na eurotaxu (mimo jiné užit ČP), podání oficiální stížnosti (v rámci ČP) proti postupu likvidátora a určení obvyklé ceny a ejhle, obvyklá cena byla určena na 106 000 Kč.

Když jsem zvažoval, jestli to první cenu budu řešit, nikde na netu jsem k tomu nic nenašel. Tak snad moje zkušenost někomu pomůže s rozhodováním, zda pojistit, a případně, jak postupovat..

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...