Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo (editace)

Tak se bohužel také řadim do skupiny bezvozidla.

Octávka cambi, rv. 2000, facelift. Pravé malé zrcátko a liťáky předface.

motor: 1,9 TDI 81kw

barva: černá metla

RZ: 4C4 7966

VIN: TMBHP21U812456975

markanty: VIN vyleptán na sklech, černé vnitřní zrcátko, prasklý a izolačkou slepený kryt levého zrcátka, přední nárazník pohlej (vespod klasicky vyboulenej).

Editováno: , autor: Kolík ASP
Vloženo

Mas nejaky foto??

Me ji ukradli a po 3dnech nasli, ale uz se to tahne s pojistovnou vice nez 2 a pul mesice.

Kdyby tu byl nekdo kdo se vyzna v pravnich krocich atd. at mi napise SZ. Cela udalost ohledne meho ukradeneho a nalezeneho auta se pekne komplikuje a asi na to budu potrebovat pravnika.

• o 2 měsíce později...
Vloženo

Na zabezpečení sem se vyprd, řikal sem si, že když někdo bude chtít, stejně to překoná. Možná bych dneska přemýšlel jinak..

Už je to bude 3 měsíce, ale auto je v nenávratnu. Každopádně se s Vámi na rozloučenou (do koncernu již nejdu) podělím o zkušenost s pojištovnou. Českou pojišťovnou, kde jsem měl pojištění mimo jiné proti odcizení.

Pojistnou událost jsem nahlásil hnedle po volání na policajty. Asi po 5 týdnech od krádeže policie případ odložila a já moh s usnesením o odložení na pojišťovnu. Připravte se na to, že chtěj k autu úplně vše, a to v originálech. Techničák malý velký, klíčky, protokol o výslechu, usnesení o odložení, případné doklady o montáži zabezpečení, servisní knihu, pořizovací fakturu, smlouvu, a podepsat plnou moc a příkazní smlouvu (auto odhlásí).

Vše uvedené jsem předal a dle infolinky očekával likvidaci PU okolo 14 dní. Po třech týdnech jsem volal na IL. jakže to vypadá. Třetí pracovní den poté mi přišla informace o výplatě. Auto ocenili na 89 000 Kč.

Auto - Octavka 1,9 Tdi, 81 kw, Ambiente, RV 2000 facelift, najeto 196 000km, 4 pytle, ASR, EDS, hagusy, tažné, alu kola, 4. el okna, el zrcátka, vyhřívané sedačky, loketka vpředu vzadu a manuál klima - pojišťovna ocenila na 89 000 Kč.

Stálo mě to asi 4 volání na infolinku, fůru času, placené ocenění auta na eurotaxu (mimo jiné užit ČP), podání oficiální stížnosti (v rámci ČP) proti postupu likvidátora a určení obvyklé ceny a ejhle, obvyklá cena byla určena na 106 000 Kč.

Když jsem zvažoval, jestli to první cenu budu řešit, nikde na netu jsem k tomu nic nenašel. Tak snad moje zkušenost někomu pomůže s rozhodováním, zda pojistit, a případně, jak postupovat..

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...