Září 17, 201014 r mam dve ,na ramene a predlakti..zvazujem dalsie ale to je otazka dalekej buducnosti
Září 17, 201014 r Autor Ten drak je paradni Akorat nevim co znamena ten napis :-) Hodim vecer az nebudu v praci
Září 17, 201014 r Dik,bolo to tazke vytetovat si to lavou rukou .. a ten nadpis: Kade chodim ,tade prdim .. :smich:
Září 17, 201014 r Jasne ze nie... :smich: Tetovane v studiu a je to latinsky citat : Tvoja smrt je moj zivot..
Září 17, 201014 r Autor Jasne ze nie... :smich: Tetovane v studiu a je to latinsky citat : Tvoja smrt je moj zivot.. Kdyby si tam mel to prvni tak to bys me docela dostal
Září 17, 201014 r Autor Takze plany jeste nejaky jsou? :-) Ja si nechala udelat jedno a i kdyz jsem u nej chtela zustat, tak tater mi rikal, ze jakmile si nekdo necha udelat jedno, tak u nej vetsinou nezustane... smala jsem se tomu, ale je to fakt no :-)
Září 17, 201014 r Jasně ale musim to promyslet protože jezdím k tatérovi přes 200km a když máš první už v patnácti tak to o něčem vypovídá
Září 17, 201014 r [quote name=Cary_mary_' timestamp='1284741752' post='1432451] Takze plany jeste nejaky jsou? :-) Ja si nechala udelat jedno a i kdyz jsem u nej chtela zustat, tak tater mi rikal, ze jakmile si nekdo necha udelat jedno, tak u nej vetsinou nezustane... smala jsem se tomu, ale je to fakt no :-) souhlasím, nevěřil jsem tomu, do doby než jsem si nechal udělat první a když už jsem ho měl, tak jsem si říkal, že jsem si měl nechat udělat větší a že určitě min jedno přijde
Září 17, 201014 r Autor Nechci dělat reklamu,ale jestli můžu tak je to TATOOROSA Planá u Mar.Lázní. Tak to neznam :-) Presne tak Standi :-)
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.