Roy Jones jr. Vloženo 17. Září 2010 Sdílet Vloženo 17. Září 2010 Zdar superbýci, ze začátku, když nastartuju a jedu, tak ABS a protiskluz nesvítí, ale když dupnu na mokru na brzdu, tak ABS nefunguje..pouze při dobržďování před zastavením kope do pedálu ABS a spatne to brzdí. Po chvíli se rozsvítí ABS a protiskluz a brzdí to normálně..jen bez funkčního ABS. Na diagn.to ukázalo: 4759 CAN-zpráva ŘJ motoru - moment motoru neplausibilní 011B Snímač otáček vpredu vlevo - nesprávný/žádný signál 04B0 Neznámá závada Nevíte co s tím? díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Bednář Vloženo 17. Září 2010 Sdílet Vloženo 17. Září 2010 No patrně bude chyba v snímači ABS/ESP u předního levýho kola. Zkus se podívat, zda je konektor dobře zapojenej, případně jestli se tam nedostala voda nebo není nějaké svinstvo na čidlu samotném. Když nic nenajdeš, tak šup rychle do servisu. S tímhle jezdit může být o hubu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roy Jones jr. Vloženo 17. Září 2010 Autor Sdílet Vloženo 17. Září 2010 No patrně bude chyba v snímači ABS/ESP u předního levýho kola. Zkus se podívat, zda je konektor dobře zapojenej, případně jestli se tam nedostala voda nebo není nějaké svinstvo na čidlu samotném. Když nic nenajdeš, tak šup rychle do servisu. S tímhle jezdit může být o hubu. Po pravdě řečeno, už jsem s tím najel 3000km Jupí právě jsem závadu odstranil..na obou stranách jsem vyčistil snímače ( zas... jak jetel ) a konektory, prostříkal kontakt sprejem, radši i vyměnil pojistku v tom boxu co je pod kapotou před řidičem. Ty konektory do sebe nechtěly pořádně zapadnout, tak jsem z nich vyndal tu oranžovou těsnící gumu a šly pěkně až nadoraz..akorát to teď budu muset nějak zatmelit,aby se tam nedostala voda. ABS už nesvítí a funguje jak má..vyzkoušel jsem na štěrku. Akorát protiskluz pořád svítí, ale to prý může být cokoliv Vynikající věc to forum..díky moc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Bednář Vloženo 17. Září 2010 Sdílet Vloženo 17. Září 2010 Svítit by tam stejně nic nemělo.... To možná fakt bude chtít servis. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roy Jones jr. Vloženo 21. Listopad 2010 Autor Sdílet Vloženo 21. Listopad 2010 protiskluz už taky vyresen..odpojil jsem powerbox a od te doby uz protiskluz nesviti a tlacitko ESP funguje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.