LucasCZE Vloženo 11. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2016 (editace) Diky. Univerzalnost je problem. CANu jsem se chtel vyhnout a i s jeho vyuzitim bych nemohl ovladat vsechno co ted ovladam (alespon si to myslim, moc jsem to neresil). No a bez CANu uz to jinak nejde, dratu k zapojeni je proste dost. K elektrice auta je to pripojeno na 21 mistech. Mozna to zni silene, ale nasklada se to rychle. Jen ke spinacce vede 7 dratu, 2 draty k imobilizeru, 3 na vypinani svetel, 1 ztiseni radia, 1 zhaveni, 1 rucni brzda, 1 ofuk celniho skla, 1 vyhrivani zadniho skla, 2 napajeni a dalsi 2 na podsviceni tlacitka. O Kickstarteru jsem premyslel, ale asi do toho nepujdu. Jednak zapojeni by asi urcite nezvadl kazdy a kdybych to chtel nejak oficialne prodavat, musel bych zaridit atestaci (nebo neco podobneho). Editováno: 11. Říjen 2016, autor: LucasCZE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 20. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2016 (editace) Zase jsem pokrocil, ale dal to tady rozvadet asi nebudu, uz zde padlo vsechno podstatne. Par obrazku jsem hodil do meho vlakna, tak pokud by to nekoho zajimalo, muze mrknout tam. Jeste tam k tomu mozna casem neco pridam. Uvidim... Editováno: 20. Říjen 2016, autor: LucasCZE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jaro43434 Vloženo 16. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2017 Trosku obnovim temu. Mam octaviu 2 prefacelift namontovany alarm magicar z dialkovym startom, no pozeram do schcem atd a fakt neviem kde napojit startovaci vodic od alarmu. na cj je vystup od rele napajacieho napatia(50) no nereagujem mi na to. budiky sa rozsvietia nahiahne naftu ale neotoci starterom. Kam ste pripojili ten startovaci kabel|? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jaro43434 Vloženo 16. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2017 Tak starter je zapojeni a je ok len jeden problem. ked dam pagerom nastartovat zapne budiky a nenatoci, ale ked dam pager nastartovat a manualne zapnem klucom zapalovanie motor nastartuje. zeby neprebudilo cj? ci co s tym moze byt? kable mam zapojene v poriadku no ta spinacka nejako nefunguje ako by som chcel. pozeram napajanie cj ale tiez to nepomohlo. co z tym? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 17. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2017 Ja to zapojil primo na vodice mezi spinaci skrinkou a podvolantovou ridici jednotkou. Takze auto nema sanci poznat, ze se nestartuje otocenim klice ve spinacce. Zadne jine zapojeni jsem nezkousel, nechtel jsem nijak obchazet podvolantovou RJ. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jaro43434 Vloženo 17. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2017 Akurat to mam na stole tak je pravda co pises. ja som napojil zapalovanie na vystupe z podvolantovky smerom k cj. a tam asi nastal problem. zapojim to priamo na spinacku tak can bus nieje a auto ako pises nebude moct si overit ci startuje elektronika ci kluc. a asi prepojim aj startovaci vodic priamo na spinacku to este uvidim. Dakujem za upresnenie. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 18. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2017 Nemas zac. Ja mam vsechny vodice pro dalkove nastartovani zapojene mezi spinacku a podvolantovku. V podstate to mam udelane tak, ze presne simuluju chovani spinacky. Takze mam spinane vsechny svorky na spinacce (15, 75, 50, 86s) a zaroven odpojuju svorku P. Takze presne to co dela spinacka... Predpokladam, ze to bude fungovat i se spinanim jen svorek 15 a 50. Myslim si, ze ti to ale vypise na diagnostice nejakou chybu spinaci skrinky. Ale to vylozene hadam, nezkousel jsem to. Potom dej vedet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.