Boban2 Vloženo 3. Červen 2006 Sdílet Vloženo 3. Červen 2006 Zdar vespolek, chtěl bych se zeptat zkušených na kvalitu a doporučení na kotouče a desky oct. 1.9 tdi 81kw. Přemýšlím o kot. Brembo - obyč bez děr a drážek, a desky Ferodo. Co myslíte šla by tato kombinace? nebo tam dát od feroda komplet - ale mám strach že ty kot. od feroda se zkroutěj dřív. co vy na to, nejlépe ze zkušenosti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavka TDI Vloženo 6. Červen 2006 Sdílet Vloženo 6. Červen 2006 ..doporučuji BREMBO a TEXTAR, svůj k svému. FERODO neřešit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luke Vloženo 6. Červen 2006 Sdílet Vloženo 6. Červen 2006 Brembo Max - parada mam je a nejlepsi spokojenost, a propo tohle uz se to resilo nekolikrat ZKUS POUZIT FUNKCI HLEDAT Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 6. Červen 2006 Sdílet Vloženo 6. Červen 2006 luke napsal: Brembo Max - parada mam je a nejlepsi spokojenost, a propo tohle uz se to resilo nekolikrat ZKUS POUZIT FUNKCI HLEDAT zrovna minule mi spidak rikal ze troje sady museli posilat zpaky ze je to trochu shit tak ja uz nevim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Guest_BENY Vloženo 8. Červen 2006 Sdílet Vloženo 8. Červen 2006 JA OSOBNE PREDEK ATE POWER DISC ZADEK DEROVNY ZIMERMAN A NA OBOU NAPRAVACH DESKY JURID JSEM TUZE MOC SPOKOJEN NE FAKT GUT A TY DESKY ZDALEKA TAK NECERNI LITAKY JAKO ORIGO DESKY NASTUP PRI BRYDENI JE SUPROVEJ A NEJVICE ME NADCHLO ZE POKUD NA TO STOJITE DELE TAK S VETSI TEPLOTOU ROSTE UCINEK PROSTE NEVADNOU. TA UCINOST S TEPLOTOU JE SPECIFIKUM VETSINY OPRAVDU SPORTOVNICH KOTOUCU A OBLOZENI. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.