Artic Vloženo 27. Září 2010 Sdílet Vloženo 27. Září 2010 Zdravim Chtěl jsem se zeptat. Mam Felicii 1.3 MPI 50KW 2000r.v. V současnosti mam vyměněnou lambda sondu, čidlo na váhu vzduchu, svíčky, koplet termostat, palivový filtr, vyčistěnou a nastavenou klapku, seštelované ventily a pretěsněnou hlavu. A problém je ten, že po nastartování ať za studena nebo za tepla motor jakoby vynechava, jako kdyby to občas skočilo jen na 3válce. A pokud si stoupnu za auto tak z výfuku to strasně plive. Vyfuk není ucpaný, měl jsem ho rozebraný a kata tam neni. Je možně že toto dělá snímač klepání?? Jinak budu rad za každou radu, už opravdu nevím co stím. Předem díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tompo Vloženo 28. Září 2010 Sdílet Vloženo 28. Září 2010 Mě něco podobného na MPi dělalo čidlo teploty, zároveň s lambdou. Potíže přetrvávaly, nakonec pomohlo vymázání adaptačních hodnot a byl klid... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.