Tomáš kaprál Vloženo 29. Září 2010 Sdílet Vloženo 29. Září 2010 Zdravím Zeptám se možná trochu hloupě,ale někde jsem vysledoval inzeráty,že lidi prodávají fakt hezký kola z Roomstera a píšou že to má stejnou rozteč a je to 5x100 a jde to i na Octu1. Nevíte jak je to ve skutečnosti? Mám do teďka na svý Octě 205/50 R17 od STILAUTO,ale jsou dost odřený od obrubníků a když jsem zjistil v Praze,že v Pneu Vulkán v Šeberově je opravují a stříkají za 500kč bez DPH odbarvení a 1800kč bez DPH za stříkání,tak jsem si to honem rychle rozmyslel! Nehledě na to,že příští rok na léto budu muset kupovat nový pneu,takže investice cca 14tis za gumy+stříkání alu je už fakt ranec. Tak chci vědět zdali např. z Roomser Scout hliníky mi tam půjdou? Na Scoutu právě byli zrovna 17 a vypadají na Roomseru dobře,takže by i mohli vypadat skvěle na Octě 1? Díky všem za rady a tipy! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libor.kratas Vloženo 29. Září 2010 Sdílet Vloženo 29. Září 2010 (editace) Odpovím ti ANO pasujou maj rosteč 5x100 takže Roomster,Fabia I, Fabia II, Octavia 1 maji rozteče 5x100 jinak na fotce: alu škoda Kentaur R 17 7,0J 5x100 Editováno: 29. Září 2010, autor: libor.kratas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš kaprál Vloženo 30. Září 2010 Autor Sdílet Vloženo 30. Září 2010 Tak jo Díky za info. Chtěl jsem si být 100% jistý než začnu schánět! Právě že ty ze Scouta vypadají nejlíp a pak byli ještě v 17 ty co se dávali na Roomster verzi Sport,ale těch nikde moc není. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.