Miloš25tdi Vloženo 29. Září 2010 Sdílet Vloženo 29. Září 2010 Ahoj asi dvakrát se mi stal problém večer sem zaparkoval zařadil P tamknul a vše ok nic nesvítilo. Ránopřijdu k autu a svítily brzdy jako kdybych šlapal na pedál. Stalo se mi to asi dvakrát a jednou se vybila i baterie. Čím to může být?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 30. Září 2010 Sdílet Vloženo 30. Září 2010 No šel bych po brzdovém spínači. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paratik Vloženo 23. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2012 Zdravím ja mám skoro ten samý problém. Z prvumi to psalo na diagnostice že mám probvlém se spínačem zadních brzd brzdy nesvítili. Po výmněně spínače svítí brzdy furt na diagnostice jsem to smazal ale pořád když sešlápnu pedál tak to vyhodí chybu na palubovce rosvítí se ABS a ESP a bliká mi kontrolka žhavení mechanik říkal že je to kontrolka motoru hlásí chybu jinak světla svítí pořád už nevím co s tím má někdo takovou zkušenost díky za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.