winn18 Vloženo 1. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2010 Zdravím dnes jsem si zapojil do kufru zesilovač 130W a woofer a vše šlape ale po nastartování jde z wooferu jakoby zvuk motoru místo toho aby něco hrálo. Nevíte někdo čím to může být? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 1. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2010 potřebuješ odrušovač nebo kvalitnější signálové kabely.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
winn18 Vloženo 2. Říjen 2010 Autor Sdílet Vloženo 2. Říjen 2010 potřebuješ odrušovač nebo kvalitnější signálové kabely.. Mám tenhle set My link Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fancarhifi Vloženo 2. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2010 ...no na kabelech samozřejmě taky záleží, ale nenapsal jsi to nejhlavnější...jaký zesilovač máš...a pak to je o kvalitě instalace...doufám, že nemáš kostru na šroubek M6 u zadního světla i s tím jsem se setkal... ...ve většině případů způsobuje rušení (alternátoru aj zařízení) špatná konstrukce zesilovače nebo nedostatečné ukostření...odrušovač pomůže málokdy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
winn18 Vloženo 3. Říjen 2010 Autor Sdílet Vloženo 3. Říjen 2010 ...no na kabelech samozřejmě taky záleží, ale nenapsal jsi to nejhlavnější...jaký zesilovač máš...a pak to je o kvalitě instalace...doufám, že nemáš kostru na šroubek M6 u zadního světla i s tím jsem se setkal... ...ve většině případů způsobuje rušení (alternátoru aj zařízení) špatná konstrukce zesilovače nebo nedostatečné ukostření...odrušovač pomůže málokdy Zesilovač mám SOLING SL-P109 130W kostru mám vzadu pod šroub co drží bezp. pás Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.