Publikováno Říjen 1, 201014 r Zdravím dnes jsem si zapojil do kufru zesilovač 130W a woofer a vše šlape ale po nastartování jde z wooferu jakoby zvuk motoru místo toho aby něco hrálo. Nevíte někdo čím to může být?
Říjen 2, 201014 r Autor potřebuješ odrušovač nebo kvalitnější signálové kabely.. Mám tenhle set My link
Říjen 2, 201014 r ...no na kabelech samozřejmě taky záleží, ale nenapsal jsi to nejhlavnější...jaký zesilovač máš...a pak to je o kvalitě instalace...doufám, že nemáš kostru na šroubek M6 u zadního světla i s tím jsem se setkal... ...ve většině případů způsobuje rušení (alternátoru aj zařízení) špatná konstrukce zesilovače nebo nedostatečné ukostření...odrušovač pomůže málokdy
Říjen 3, 201014 r Autor ...no na kabelech samozřejmě taky záleží, ale nenapsal jsi to nejhlavnější...jaký zesilovač máš...a pak to je o kvalitě instalace...doufám, že nemáš kostru na šroubek M6 u zadního světla i s tím jsem se setkal... ...ve většině případů způsobuje rušení (alternátoru aj zařízení) špatná konstrukce zesilovače nebo nedostatečné ukostření...odrušovač pomůže málokdy Zesilovač mám SOLING SL-P109 130W kostru mám vzadu pod šroub co drží bezp. pás
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.