Marek M Vloženo 7. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2010 Zdravim, nastal mi takovej hloupej stav. Kdyz jsem otviral centralem auto tak muj "vysoce" inteligentni bratr drzel otvirani kufru. Tim zacalo peklo. Kufr nejde otevrit je cejtit ze ten otviraci prvek povyjede (nebo i vyjede) ale kdyz vemu za tahlo tak kufr se neotevre jen se rozsviti svetlo v kufru ale kufr je stale jakoby zamceny. Nevim co s tim. V zime se mi to stalo taky ale to jsem si myslel ze mi zamrz po par hodinach to slo otevrit ted uz to je tyden a stale to otevrit nejde. Nema nekdo nejak typ jak na to. Mam Octavii 2002 Combi Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš121 Vloženo 2. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2010 (editace) A jak si to vyřešil? já mám ten same problém. Editováno: 3. Prosinec 2010, autor: HanyZ necituj předchozí příspěvky, pak je téma nepřehledné :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.