Přejít na obsah

Kontrolky


Kuči

Doporučené příspěvky

Čaues všichni... Mám takovej problém. Když zapnu klíček, tak se mi nerosvítí žádná kontrolka, až na signalizaci dobíjení. Kontrolky světel mi při jízdě fungujou, stejně jako signalizace otevřených dveří, ale ABS,ASR... ty mi prostě ani nebliknou. Tenhle víkend jsem nevydržel a rozebral jsem komplet celou palubku u svýho RSa, protože jsem chtěl vymontovat handsfree (což se následně stalo), které tam zbylo po předchozím majiteli a došel jsem k závěru, že chci dostat pod ruku toho elektrikáře, co to handsfree zapojoval!!! :angry: Ruce bych mu přerazil, když jsem tam našel kabel připojenej jednou stranou na kostru, druhá strana oholená, ale nikde nepřipojená, nezaizolovaná, ten kablík se tam houpal, jak chtěl!!! Stačila by jedna díra na silnici, kablík by se hnul a ejhle, skrat by na sebe nenechal dlouho čekat!!!! A takovejch prasečin tam bylo vícero... Proto Vách chci poprosit, jestli máte někdo schéma zapojení RSa, r.v.01/02, pošlete mi ho nebo alespoň link, kde bych ho mohl sehnat... Potřebuju to zkontrolovat, nechci nic riskovat. Díky všem:)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jasně, plusy snad jsou izolovaný, ale ještě jsem neprošel celou elektriku, tak si nemůžu bejt jistej, jestli tam ten "elektrikář" nezhonil ještě něco víc... Čemuž bych se ani nedivil, když jsem viděl, jakým způsobem k sobě spájel dva dráty (a nebyla to kostra) a ani se je neobtežoval izolovat (doufám, že je to jedinej případ), tak kvůli tomu mám strach... Jen jsem neměl čas zkontrolovat všechno... Jinak díky za nasměrování na schémata :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 měsíc později...

Nevíte náhodou, na kolik může přijít nová palubka do OI RS? V servisu mi řekli, že mi nechaj palubku v MB opravit (nebo snad odpravit:( ) a to za 3000 Kč... Když jsem se zeptal na příčinu, tak mi nebyli schopní odpovědět, ale ochotně by mi tu palubku odvezli do MB. Tak jsem se jim na to vy... (chtěl jsem to tam dát jen kvůli nedostatku času), ale po tomhle tomu ten víkend dám a podívám se na ní sám, snad to bude jen nějaká ptákovina ;), ale kdyby ne, za kolik se nechá pořídit? Díkes za info

P.S. Svítí mi jen kontrolky světel, signalizace otevřenejch dveří a při zapnutí klíčku dobíjení, jinak nic - žádný ABS, mazání...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...