Honza Svec Vloženo 9. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2010 Zdravím, narazil jsem na možnost koupit referentský vůz škodovky Octavii II facelift combi s motorem 1.6MPI. Výbava se mi hodně líbí, jen si nejsem jistý motorem. Chtěl bych se zeptat na vaše názory/zkušenosti s tímto moterem, jaké je to v porovnání s 1.2TSI a 1.9TDI, výkony jsou hodně blízko sebe, zajímá mě spíš průběh výkonu a zkušenosti jiných. Jen pro doplnění, v současnosti jezdíme ve Fabii 1.2 40kW, takže na nějakém "nabušeném" žihadle netrvám, chci jen pohodově jezdit. Díky Honza Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmik Vloženo 10. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2010 Jestli jsi pohodovy jezdec, tak ti to bude stacit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza Svec Vloženo 11. Říjen 2010 Autor Sdílet Vloženo 11. Říjen 2010 Jo, díky, podle toho co jsem různě googlil a podle osobních zkušeností lidí kolem mě to vypadá, že do toho půjdu, chci to jako rodinné auto, 200 koní pod kapotou by asi dítě v autosedačce (a nejspíš i manželka) stejně neocenilo. Honza Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Konny Vloženo 11. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2010 Tohoto motoru se neboj, píšeš že nejseš trhač asfaltu, tak být tebou tak do toho jdu. Sám mám 1.6/74kw v OI a že bych byl brzda provozu to si vůbec nemyslím, když potřebuju, tak dokáže i slušně upalovat. Co se týká údržby, tak tyto motory jsou hodně spolehlivé, vpodstatě stačí lít jen benzín Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mimous Vloženo 30. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2010 máme 1,6MPI 75kw v O1 Tour a jede to celkem pěkně. Jistě, žádnej zázrak to není, ale na pohodlný dopravení z A do B ještě s nějakým tím nákladem to bohatě stačí. Nevím jestli a o kolik je OII těžší, ale taky by tam něměl bejt problém. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.