bigboban Vloženo 11. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2010 (editace) Po nastartování koukám na přístrojovku a svítila mi tam kontrolka žárovky. Tak jsem oběhnul auto a všimnul jsem si, že nesvítí přední levá H7. Jenže záhada je v tom, že žárovka vypadala viditelně OK a ani po výměně se to nespravilo! Ještě předtím se mi zdálo, že po větším dešti blbly žárovky v tom levém předním světlometu - chvíli to nešlo a pak už zas jo. Podezřívám tedy vlhkost. Jenže ve světlometu je naprosto čisto a sucho. Kde může být problém? Není to třeba pojistka? I když pojistku ke světlům jsem našel jen jednu a ta je OK. Co kde zkusit proměřit, s čím zkusit zatřást? Editováno: 11. Říjen 2010, autor: bigboban Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
feela Vloženo 12. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2010 Já bych zkusil vyměnit ty žárovky, co blby jak si psal, taky sem to už viděl, že chvíli žárovka svítila a chvíli ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
revolic Vloženo 12. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2010 mne takito blba ziarovka vzadu, musel som vymenit BSG, nakolko po čase sa pokazia, najmä tie staré daj si tam AJ, s 30 bit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host 007 Vloženo 28. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2010 Zdravim vás, vyskytnul se mi takovej problém. Nedávno jsem pořídil do své OII diody se systémem CAN BUS (s integrovaným rezistorem). Dal jsem je všude a do včerejška bylo vše bez problémů. Najednou mi přestala svítit levá přední, tak jsem si myslel, že je špatná, ale radši jsem ji zkusil dát do zrcátka do osvětlení nástupního prostoru a tam svítila. Tak jsem všechny proházel a vyzkoušel a výsledek byl takový, že všechny všude svítí, ale ani jedna v tý levý parkovačce nesvítí. Tak jsem tam zkusil dát obyčejnou žlutou žárovku a ta taky svítila. Jak je to možné, že to do teď svítilo a teď už ne, když ta dioda je v pořádku a obyčejná žárovka tam svítí. Už si s tim nevim rady. Budu rád za každej nápad. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kzbc Vloženo 3. Únor 2011 Sdílet Vloženo 3. Únor 2011 Po nastartování koukám na přístrojovku a svítila mi tam kontrolka žárovky. Tak jsem oběhnul auto a všimnul jsem si, že nesvítí přední levá H7. Jenže záhada je v tom, že žárovka vypadala viditelně OK a ani po výměně se to nespravilo! Ještě předtím se mi zdálo, že po větším dešti blbly žárovky v tom levém předním světlometu - chvíli to nešlo a pak už zas jo. Podezřívám tedy vlhkost. Jenže ve světlometu je naprosto čisto a sucho. Kde může být problém? Není to třeba pojistka? I když pojistku ke světlům jsem našel jen jednu a ta je OK. Co kde zkusit proměřit, s čím zkusit zatřást? Zajeď do servisu,přehrají ti softaware v ŘJ. je to nutné Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.