Octavinek Vloženo 13. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2010 Mám takový šílený nápad, chtěl bych auto vyměnit za diesel, ale nechtěl bych se moc loučit s autem jako takovým, je dost vymazlený. Jak velký by byl problém vyměnit 1.8T za 1.9 TDI 81 nebo 96 kW? Je to reálné? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pitbull88 Vloženo 13. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2010 Taky bych do toho šel,ale podle mě to vyjde docela draho.Všechno na naftaka je jiný s motorem,,,Motor je v tomto případě to nejemenší :-( bohužel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavinek Vloženo 13. Říjen 2010 Autor Sdílet Vloženo 13. Říjen 2010 Zkuste mě opravit pokud něco vynechám...takže určitě motor, že, pak řídící jednotku, budíky, čerpadlo do nádrže.....víc mě nenapadá....samozřejmě, že motor musí být kompletní se vším...celou elektriku a tak... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Garrett Vloženo 13. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2010 legálně to ale neuděláš, tzn. problémy všude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vanis Vloženo 13. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2010 zdra ve spolek, jestli mě může zajímat proč Tě to táhne k naftě? mam taky 1.8T chip a o spotřebu asi nejde že? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
silarm Vloženo 14. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2010 taky by me to zajimalo co te tahne k nafte? ze by vlastni zdroje... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.