michal2009 Vloženo 8. Únor 2015 Sdílet Vloženo 8. Únor 2015 Asi ano. Jen dodám, že tak jak je to nastaveno, je dobře pro motor, převodovku i emise. Ještě do toho celého zasahuje elektronika, která se snaží vyhodnocovat styl jízdy a upravuje řazení. TT oproti DSG je tupá hlava. ta se toho moc nenaučí na rozdíl od DSG Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rothos Vloženo 8. Únor 2015 Sdílet Vloženo 8. Únor 2015 No mně jde o to, že když si třeba jedeš pohodičku na pětku a přijde zatáčka u který musíš zpomalit a dát čtyřku, tak když jí tam chci dát, tak automat zareaguje ve stejnou chvíli jako Já a tím vznikne celý ten problém kdy tím, že se snažíme oba podřadit z pátého na čtvrtý rychlostní stupeň dojde k tomu, že skončíme až na trojice.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rothos Vloženo 8. Únor 2015 Sdílet Vloženo 8. Únor 2015 tak nepodřezuj ty a nech podřadit TT a máš to. Prostě to nejde a pochybuju, že někdo takovou ptákovinu jako ty vůbec řeší.A tak snažím se to nechat na něm, ale zvyk z manuálu dělá svoje.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 8. Únor 2015 Sdílet Vloženo 8. Únor 2015 Tak teď už ti rozumím. [emoji23] Máš spousty času přemýšlet, protože nemusíš šlapat na spojku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rothos Vloženo 8. Únor 2015 Sdílet Vloženo 8. Únor 2015 Jojo spousta času na relax.. Však to znáš ne? Dáš si nohy z okna pustíš si tempomat a pohodička... Můžeš si klidně dát šlofíka. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JanSuperb Vloženo 18. Únor 2015 Sdílet Vloženo 18. Únor 2015 Tak jsem vcera mel volno tak jsem dal auto na kanal a zkousel vule na poloosach a na cele soustave predni napravy. ti z vas jenz maji tiptronic muzete mi zhruba zmerit mrtvy chod poloos a diferencialu? Zde jsou obe kola pri parkovaci brzde tiptronicu Leve kolo: Prave kolo: jde me oto ze auto pocukava pri pridani a ubrani plynu a tez nekdy pri prerazovani ale to jen kdyz neni auto v prudkem kopci ale jen v mirnem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Airman64 Vloženo 18. Únor 2015 Sdílet Vloženo 18. Únor 2015 Tohle dělá na každém autě když ma zařezený kvalt pokud točíš jedním kolem dopředu tak druhé se bude točit dozadu (diferenciál) .... VAGINA nci neukázala žadne chyby ? nebo čim by mohlo být to kuckání ? vačici máš Ok nebo KO ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JanSuperb Vloženo 18. Únor 2015 Sdílet Vloženo 18. Únor 2015 tak ja tam mam parkovaci brzdu ne kvalt. takze jedno kolo jsem zalozil aby se nehybalo a druhym otacel az do mozne vule.ja potrebuji vedet zdali je to vic nez je normalni nebo je to stejne. tak vagina primo na tiptronicu nema zadnou vadu ale na abs je zavada : 01119 - Signal pro rozpoznani rychlostnich stupnu to by melo byt v souvislosti s nejakym cidlem v prevodovce ale nikdo ze znalych nebyl schopen tohle potvrdit ci vyvratit. jinak to cukani se casem zvetsovalo az do soucasneho stavu. vacka je ok ta vliv na cukani mit nemuze jedna se o vuli na prevodovce ci poloosach Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JanSuperb Vloženo 5. Duben 2015 Sdílet Vloženo 5. Duben 2015 lidicky je tu nekdo kdo ma supa s 2.5 tiptronic? a je blizko zlina abych vyzkousel zdali ma stejnou vuli v diferaku jako ja? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JanSuperb Vloženo 26. Duben 2015 Sdílet Vloženo 26. Duben 2015 Lidicky muzete ti z vas kteri uz meli tu cest s repasi tiptronicu napsat kde jste to nechali delat, na kolik to vyslo, co se vse delalo a jakej z toho byl pocit( poctivost prace vyjadrovani atd). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akire1 Vloženo 28. Duben 2015 Sdílet Vloženo 28. Duben 2015 Zkus pohledat - vím, že se tady docela obšírně před delší dobou rozepsal " žralok" a to dost fundovaně. Vzpomínám si, že doporučoval nějaký specializovaný servis na automatické převodovky a myslím, že to mělo být někde v oblasti Prahy 10, ale to si nejsem jist. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JanSuperb Vloženo 29. Duben 2015 Sdílet Vloženo 29. Duben 2015 mno ja chci primeho uzivatele s jeho zkusenosmta abych vedel co to vsechno obnaselo. treba tu nekdo taky bude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JanSuperb Vloženo 10. Červen 2015 Sdílet Vloženo 10. Červen 2015 (editace) Ahojte. ve vagu v automaticke prevodovce ve skupine 09 je napsany tocivy moment. zajimalo by me z kama kam je to tocivy moment zdali je to tocivy moment motoru na hydromenic nebo nekde v prevodovce a jestly je ten moment vypocitavam z nejake predem dane tabulky nebo je to realny tocivy moment ktery je v tu danou chvili vydavan z motoru. muze nekdo zkuseni rici jak to je? Editováno: 10. Červen 2015, autor: JanSuperb Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JanSuperb Vloženo 6. Září 2015 Sdílet Vloženo 6. Září 2015 je tu nejaka dobra duse co me pomuze v reseni potizi na tiptronicu co jsem popisoval vyse? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JanSuperb Vloženo 13. leden 2016 Sdílet Vloženo 13. leden 2016 Lidicky kdyz vypojim chladic prevodovky a nastartuju motor povali z tama olej nebo cerpadlo oleje jede az kdyz se zaradi? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Airman64 Vloženo 13. leden 2016 Sdílet Vloženo 13. leden 2016 Cus jelikož se nedoporučuje odtahovat tiptronica bez nastartování hodně km tak bych řekl, že pokud tam je N tak se bohužel nic v tiptronicu netočí.Čili jak to nastartuješ myslim si, že olej to povalí v případě zařazeneho Dčka ale při Nku ne.Ale je to jen má domněnka. Obestel to hadrama a vyzkoušej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JanSuperb Vloženo 13. leden 2016 Sdílet Vloženo 13. leden 2016 mno to taky sam nevim . uvidim v lete budu sundavat cely predek a vyzkousim ja jak jsem ted delal rozvody jsem to mel pripojene na chladic ale chci to vyzkouset i bez tohozavazi to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 14. leden 2016 Sdílet Vloženo 14. leden 2016 Mám v PDF dílenskou příručku na Tiptornic 01V a 01W012. Tam je vše popsáno, vč.výměny ATF Má to ale 14, resp. 18 Mb Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 14. leden 2016 Sdílet Vloženo 14. leden 2016 (editace) Tak se mi to sem podařilo uploadnout, sice jsem ztratil volná data, ale vem to čert... Každopádně, když se začne srát Tiptronic, vždycky to nakonec skončí repasí nebo výměnou Názory na výměnu oleje se liší, někdo říká neměnit (dokonce toto tvrdí v autorizáku, protože se to píše v servisním plánu) a někdo říká měnit. Já říkám, když už tedy do toho šťourat, tak maximálně zajet do autorizáku, zkontrolovat hladinu a max vyměnit jen to, co vyteče. Dokud ale nekope při řazení, tak neřešit. Většinou jako první odejde hydroměnič a pak vnitřek. Viděl jsem i několik poškozených převodovek od pánů mistrů, co vytáčeli automat na neutrál - dokonce i na emisích zničili Tiptornic. Při tůrování auta se totiž Tiptronic poškozuje a existují tabulky na časy a otáčky. Pokud je auto nepojízdné, vždy odtáhnout tak, aby nejelo po vlastní ose. A odpojovat chladič je nesmysl, i když nic nevyteče, nevidím důvod Automatická převodovka 01V.pdf Převodovka 01W012.pdf Editováno: 14. leden 2016, autor: SUP1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JanSuperb Vloženo 14. leden 2016 Sdílet Vloženo 14. leden 2016 supiku ja mam komplet dp na supa nemusel jsi to sem nahravat. ale diky. jasne o repasy a opravach neco malo vim. mne slo o zkousku nastartovaneho motoru bez chladicu 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JanSuperb Vloženo 18. Květen 2018 Sdílet Vloženo 18. Květen 2018 01119 - Signal pro rozpoznani rychlostnich stupnu (01119 - Gear Recognition Signal) tato chyba je zpusobena spatnym kontaktem ve snimaci ktery je zboku na prevodovce. Nutno rozebrat vycistit prepajet a vse je ok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JanSuperb Vloženo 12. Červen 2018 Sdílet Vloženo 12. Červen 2018 Ahojte muze me nekdo z vas prosim potvrdit chovani tiptronicu pri jizde dolu z kopce a zarazene rychlosti motor brzdi ale jakmile klesne rychlost pod 45 km/h se rychlost rozpoji a motor prestane brzdit. muzete me to nekdo potvrdit prosim? klouzani.mp4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JanSuperb Vloženo 2. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2019 (editace) lidi existuji nejake login kody na prevodovku 5hp19? a vi nekdo co znamenaji v diag vcds v přizpůsobení v kanale 01 hodnota 240 a v kanale 02 hodnota 1 ? Editováno: 2. Červenec 2019, autor: JanSuperb Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JanSuperb Vloženo 8. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2019 Tak jsem nahral na youtube styl jizdy s tiptronicem ma moznost nekdo s vagem udelat to.same treba pri jizde do prace atd? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michalx2 Vloženo 19. Září 2019 Sdílet Vloženo 19. Září 2019 Čau borci,hledal sem všude na googlu nápovědu k moji Tiptronicu 5hp 19...koupil sem ho levně a neřadilo...dal sem nový olej filtr a to samé....jednička v pořádku ale nepřeřadil dál pak se rozsvítil maxidot červeně,pak sem tedy zas vše vyndal a podíval se na ty solenoidy...neskutečně ucpané,jenže zas složil a beze změny,pak znovu a vyndal sem celou tu desku a ta byla ucpaná...vyčistil dal dohromady a ted řadí krásně 1 i 2 i 3 ale jakmile hodí 4ku tak nouzák....vlastně ono tam tu 4ku ani nezařadí,diagnostika bez chyby jen opravdu jen někdy když to zkouším 20minut tak napíše(4 rychlostní stupen chybny převodový poměr P0734-35 00) joo a je normální že ty solenoidy píšou všechny na pc zkrat na kostru/plus?při zkoušce na vag fungují Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.