Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

ty woe stando že sem si do tý huby nenas..l..... :smich:........  ted to ještě musíš přesunout na hlavní stránku a zavřít/smazat konkurenci...... :smich::smich::smich:

sice sem ortodoxní monologista ale že by až takovej extremista nevim nevim...... :help:

Ráca se vrací ve velkém stylu jo? :D

prdlajs vrací.... :smich:.... za to může standa....řikam mu že už do hospody nechodím protože mi je pak blbě.ted že navštěvuji jen restauranty nebo coffy shopy ....... a to sem mu neměl psát..... :smich: .... ale já si na toho holomka někde počkam a to budou lítat třísky.... :smich:

Teď už se z toho nevykecáš, máš cos chtěl :smich: :smich:

co sem chtěl???.... :smich:..... právě že nechtěl.....byl jsem pyšnej jak sem se stadovi  vymluvil a ON... :)....  lump je to a pacholek.....táááák a ted si mážu jeho číslo z telefonu.... :smich:(kdybych ho měl)

Tak už nedělej, si moc rád za to a Standovi si učitě potají pěkně poděkoval :smich: :smich:

to je jasný a přichystal jsem mu jeden moooc hezkej dáreček kterej ho určitě potěší...... :palec2:

tak to je super :palec2::D

• Autor

no vidíš Jindro, jak jsi si konečně našel téma, kde mužeš krásně psát a víme o tobě, že sem ještě chodíš a ne že jen něco napíšeš jen jednou za uherský rok ;)

• Autor

Ráca se vrací ve velkém stylu jo? :D

správně, Jindra by si to ani nijak nepřál :palec2: a jestli tady něco jinýho říká, tak pěkně kecá :smich:

• Autor

to je jasný a přichystal jsem mu jeden moooc hezkej dáreček kterej ho určitě potěší...... :palec2:

tak to se už taky těším :)

no vidíš Jindro, jak jsi si konečně našel téma, kde mužeš krásně psát a víme o tobě, že sem ještě chodíš a ne že jen něco napíšeš jen jednou za uherský rok ;)

já a krásně psát???? to je nějakej renooonc ne?? :smich:

správně, Jindra by si to ani nijak nepřál :palec2: a jestli tady něco jinýho říká, tak pěkně kecá :smich:

to je jasny ted už jen chybí nějaká macatá slečna v kroji co mě přivitá chlebem a solí...:smich:

• Autor

neboj zařídíme

a pozveme sem i bývalý spoluzakladate věhlasné hospody, která už pomalu upadá v zapomnění a vrátíme jí opět slávu a věhlas :smich: :smich:

jj je pravda že nejvěhlasnější člen "kibi" neboli jeník má hodně zameškanejch hodin......asi si udělam vylet do kadaně a promluvím tý jeho přitelkyni do duše :-*)

• Autor

kecale. stejně tam nedojedeš

zkusíme mu napsat a zlákat o sem, třeba na nějaký :prc: :prc: :)

to není jisty  ;)  něco se u nás šušká že by se tam měl konat nějakej turnaj neregi( ale jak to je daleko nevim) tak že bych se tam při ty příležitosti s jeho slečnou "Spojil"  :smich:

já sem PRO!!!! hlavně aby bylo nějaky občerstvení  :).... takže pro honzu baštim chlebíčky,řízečky(pouze prasatkový ) nějaky ty zakusky(rumaček,věneček,rakvička).... :smich:

Noooo, to zní velice zajímavě :palec2::)

že jo... :palec2:  .....jednoduše se to tady všechno domluvi a pak jednoho dne ,zazvoní Honzovi u dveří jeden extra hladovej zájezd ..... :smich:

Takový milý překvapeníčko :smich: :smich:

každej veme pár příbuznych ,co to je??? :smich:......takovejch 30-40lidí u dveří..... :smich:

přesně tak, to se u Jendy v paneláku ztratí :smich: :smich:

jen aby měl alespon 3+1 rad bych si natáh nohy........ :smich:

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.