Říjen 14, 201014 r ty woe stando že sem si do tý huby nenas..l..... ........ ted to ještě musíš přesunout na hlavní stránku a zavřít/smazat konkurenci...... sice sem ortodoxní monologista ale že by až takovej extremista nevim nevim......
Říjen 14, 201014 r prdlajs vrací.... .... za to může standa....řikam mu že už do hospody nechodím protože mi je pak blbě.ted že navštěvuji jen restauranty nebo coffy shopy ....... a to sem mu neměl psát..... .... ale já si na toho holomka někde počkam a to budou lítat třísky....
Říjen 14, 201014 r co sem chtěl???.... ..... právě že nechtěl.....byl jsem pyšnej jak sem se stadovi vymluvil a ON... .... lump je to a pacholek.....táááák a ted si mážu jeho číslo z telefonu.... (kdybych ho měl)
Říjen 14, 201014 r Tak už nedělej, si moc rád za to a Standovi si učitě potají pěkně poděkoval :smich:
Říjen 14, 201014 r to je jasný a přichystal jsem mu jeden moooc hezkej dáreček kterej ho určitě potěší......
Říjen 14, 201014 r Autor no vidíš Jindro, jak jsi si konečně našel téma, kde mužeš krásně psát a víme o tobě, že sem ještě chodíš a ne že jen něco napíšeš jen jednou za uherský rok
Říjen 14, 201014 r Autor Ráca se vrací ve velkém stylu jo? správně, Jindra by si to ani nijak nepřál a jestli tady něco jinýho říká, tak pěkně kecá
Říjen 14, 201014 r Autor to je jasný a přichystal jsem mu jeden moooc hezkej dáreček kterej ho určitě potěší...... tak to se už taky těším
Říjen 15, 201014 r no vidíš Jindro, jak jsi si konečně našel téma, kde mužeš krásně psát a víme o tobě, že sem ještě chodíš a ne že jen něco napíšeš jen jednou za uherský rok já a krásně psát???? to je nějakej renooonc ne?? správně, Jindra by si to ani nijak nepřál a jestli tady něco jinýho říká, tak pěkně kecá to je jasny ted už jen chybí nějaká macatá slečna v kroji co mě přivitá chlebem a solí...
Říjen 15, 201014 r Autor neboj zařídíme a pozveme sem i bývalý spoluzakladate věhlasné hospody, která už pomalu upadá v zapomnění a vrátíme jí opět slávu a věhlas :smich:
Říjen 15, 201014 r jj je pravda že nejvěhlasnější člen "kibi" neboli jeník má hodně zameškanejch hodin......asi si udělam vylet do kadaně a promluvím tý jeho přitelkyni do duše :-*)
Říjen 15, 201014 r Autor kecale. stejně tam nedojedeš zkusíme mu napsat a zlákat o sem, třeba na nějaký :prc:
Říjen 15, 201014 r to není jisty něco se u nás šušká že by se tam měl konat nějakej turnaj neregi( ale jak to je daleko nevim) tak že bych se tam při ty příležitosti s jeho slečnou "Spojil"
Říjen 15, 201014 r já sem PRO!!!! hlavně aby bylo nějaky občerstvení .... takže pro honzu baštim chlebíčky,řízečky(pouze prasatkový ) nějaky ty zakusky(rumaček,věneček,rakvička)....
Říjen 15, 201014 r že jo... .....jednoduše se to tady všechno domluvi a pak jednoho dne ,zazvoní Honzovi u dveří jeden extra hladovej zájezd .....
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.