Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

ahoj vlasto ... no nějak tak to z ty tabulky vychází.já vzhledem k tomu že mám sníženo tak bych se asi bál u obou variant.

čus Vlasto, no já nevím, jaký maj ET, to jsem nějak nekoukal :D

jen jestli se kolega empík o existenci nějakyho ET teprv ted nedozvěděl...... :smich:

Nejsem empík :p Mára má už starý informace :D A ET jsem fakt na těhle plechách nějak nezjišťoval :D

jakej Mára?co máš pod fotkou?? empík-tak neremcej...... :smich:

No Marek, ten do kterýho si rejpal v hospodě :D Jo to mi tam nechal dát on a Standa se na tom podílel. Ale už to je stará informace, takže by to klici měli zase změnit do původního stavu :p

já zasadně nerejpám.... :smich:........aha tak to sem nevěděl,koukam že on ten standa je pěknej lišák a ne jen na mě..... :aggressive::smich:......  jak sem řikal je to pěknej lump a holomek... ;)

Néé, vubec si tam do něj nerejpal tak, že málem vybouchnul a seklo to s ním :D To teda Standa je, takhle mi měnit profil bez dovolení :smich: :smich:

to je stara a uzavřená kapitola takže bych to už nevytahoval....

jo to standa je ... pěkně si koleduje,kwa to je hodin v pět razim do práce ... :aggressive: ... to je radosti. :feve:....

No tak to ti teda vubec nezávidím :feve:

to mi herečka ted taky řekla......no snad bude klídek abych moh zkouknout hokejíček a nějakej filmeček.... :smich:... ale pak to zase neutíka-to je situace.. :help:

před chvílí jsem ty zimaky projel a rozdíl v jízde docela kurevskej.......jen nemůžu řezat zatačky ;)..ikdyž ty stejně moc nemůžu už min dva měsíce mi píska ložisko,mam koupeny už novy,ale není síla se jet někam objednat

Jo, tak aspoň že bude pohodička a filmeček :D Já je byl taky včera projet a rozdíl je znát, je to takový měkčí hned. No já mažu ven, tak ať ti to v práci utíká, čus :)

ok....dík a čus...... :palec2:

• Autor

ještě toho trochu stando... :)..... bylo jenom vínečko a chlebíčky ;)

hérečky, chlast a chlebíčky to jsou moje koníčky. jj, to znám :smich:

jj stando nebyl to špatnej večer .... jen tam nemusela bejt moje herečka,přítel jedny švagrový a místo švagrovejch nějaky uplně jiny mlady hezky slečny..... :smich::smich::smich:

• Autor

ted sem akorat marně zkoušel vyčistit alu tak aspon z toho nejhoršího a ještě jsem zjistil že v prde.i jsou i zadní plaště tak holt po zimně mě čeka zase nekonečnej vyběr novych gum.....mate nějaky typy na značku/typ? ....jo a nasadil jsem na zimaky poklice a je to opravdu nadhera... :smich:...... pohled na auto po změně ze 195/50 na 165/70 je opravdu uchvatej auto vypadá jak na bruslích... :smich:

Jindro já používal na zimu Firestonky 185/14 a táta používá jedině Matador 165 a oba spokojenost

letos budu zkoušet poprvý na předku Uniroyal a na zadku Continental 195/15, tak jsem zvědav

JIndro, ale jinak ten večer nebyl vubec špatnej :smich: :smich:

čus Stando, ty holomku jeden :smich:

Upraveno od baris

• Autor

jj stando nebyl to špatnej večer .... jen tam nemusela bejt moje herečka,přítel jedny švagrový a místo švagrovejch nějaky uplně jiny mlady hezky slečny..... :smich::smich::smich:

jj, to by byl teprve večírek :prc:

jj, to by byl teprve večírek :prc:

s tím souhlasím :palec2:

čau Libore

já nic, já muzikant ;)

jo?? :D A co ten Empík v popisu? Kdo v tom má prsty no? :D a už to není pravda :p

• Autor

dostal jsem zprávu, tak jsem konal. to si budeš muset vyřídit jinde lol tady ti pšenka nepokvete

stando:ja mam zimni klasiku polarisky na letošní zimu jsem už musel koupit novy tamty vydržely 4 sezony.....nemam s čím jinym porovnat ale mužu říct že spokojenost......

co budu kupovat na leto se uvidí co sem zkouknul ty stary ,tak dvě gumy asi na zadku ještě necham tak koupim jen na předek... nejspíš dunlopy sport1.nevim necham si poradit a něco tady přečtu jen vím že víc jak 1300 za jednu nedam... :)

dostal jsem zprávu, tak jsem konal. to si budeš muset vyřídit jinde lol tady ti pšenka nepokvete

takhle slepě konat lol

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.