Říjen 17, 201014 r to jo libore a podivej se co mi ten lump napsal pod fotku.......draždí hada bosou nohou ...
Říjen 17, 201014 r orientuje se někdo z vás v mobilech?????? potřeboval bych poradit s výběrem hlavní priority gps a wifi a vyběr z těch na obrázku
Říjen 17, 201014 r Autor právě a pár posledníh příhod a stavu si ještě dost dobře pamatuju tak radši neriskuju tak to když si je pamatuješ, tak to je ještě dobrý
Říjen 17, 201014 r Autor ty woe stando co mi měníš muj skvělej popisek!!!!!!!!!!! syčáku... já ti říkal, že si máš dávat pozor co tady píšeš a říkáš neříkej, že se ti to nelíbí dyť je to pěkný a lepší než jsi měl předtím
Říjen 17, 201014 r tak to když si je pamatuješ, tak to je ještě dobrý bohužel stando jen z vyprávění a z toho jak sem dva dny nemoh jíst...... herečka mi po poslední akci pro mě pro chudáčka udělala česnečku do žaludečku ja dal jednu lžíci a hned to šlo do hajzlu
Říjen 17, 201014 r Autor orientuje se někdo z vás v mobilech?????? potřeboval bych poradit s výběrem hlavní priority gps a wifi a vyběr z těch na obrázku já koukám na www.mobilmania.cz a tam jsou testy a recenze, tam by jsi se mohl dozvědět víc
Říjen 17, 201014 r orientuje se někdo z vás v mobilech?????? potřeboval bych poradit s výběrem hlavní priority gps a wifi a vyběr z těch na obrázku já bych vzal nejspíš to HTC, ale to jen z mojeho pohledu, jako poradit kterej je nejlepší fakt nedokážu
Říjen 17, 201014 r Autor bohužel stando jen z vyprávění a z toho jak sem dva dny nemoh jíst...... herečka mi po poslední akci pro mě pro chudáčka udělala česnečku do žaludečku ja dal jednu lžíci a hned to šlo do hajzlu tak to musela být velká akce, 2 dni a stále nebýt fit
Říjen 17, 201014 r já koukám na www.mobilmania.cz a tam jsou testy a recenze, tam by jsi se mohl dozvědět víc tam to zrovna ted študuju šlo mi o to jestli nema někdo přímou zkušenost já bych vzal nejspíš to HTC, ale to jen z mojeho pohledu, jako poradit kterej je nejlepší fakt nedokážu ten sem měl včera v ruce a přišlo mi to velky a dávat bura za mobil se mi moc nechce.jedině že bych ho pak dal třeba za sedmičku na aukro no nevim nevim tak to musela být velká akce, 2 dni a stále nebýt fit to bylo určitě po špatnym pivu kurby hospodky je nečstěj a pak to špatně dopadá.... .... jen bych upřesnil první den jsem až večer s velkou namahou zvlad suchej rohlík a druhej už i tu česnečku ale furt to nebylo ono Upraveno Říjen 17, 201014 r od raca
Říjen 17, 201014 r no já to jen zkoušel už do toho čumim 3 hodiny hlavu jak patrací balon a nevim zatim vede nokia c6 ale nevim nevim asi se nato vyseru a necham si ten svuj starej
Říjen 17, 201014 r asi jo no uvidím mam na rozmyšlení ještě dva dny...... a nebo jak sem psal vezmu htc za bura a za sedmičku ho placnu na aukro at z toho je aspon užitek
Říjen 17, 201014 r hmmm to je situace.. ..... ty jo tolik hodin a já ještě nejed sakra k jídlu omáčka a mikrovlnka daleko to je ještě horší situace.....
Říjen 17, 201014 r několikrat deset kroku dobrej 50metru... .... ted se to zkouknul jestli se to neda snist studeny a ee to by nebylo no...
Říjen 17, 201014 r jak linej??? jen se mi nechce chodit to je všechno :-) a nahodou už sem to nevydržel a vyrazil si to ohřat
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.