Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

ty woe stando co mi měníš muj skvělej popisek!!!!!!!!!!!  syčáku... :aggressive:

chvíli tu nejsem a tady taková debata :D

to jo libore a podivej se co mi ten lump napsal pod fotku.......draždí hada bosou nohou ... :aggressive::smich::smich:

jo, na to jsem koukal :smich: :smich:

orientuje se někdo z vás v mobilech??????

potřeboval bych poradit s výběrem hlavní priority gps a wifi a vyběr z těch na obrázku 

• Autor

právě a pár posledníh příhod a stavu si ještě dost dobře pamatuju :help: tak radši neriskuju

tak to když si je pamatuješ, tak to je ještě dobrý :smich:

• Autor

ty woe stando co mi měníš muj skvělej popisek!!!!!!!!!!! syčáku... :aggressive:

já ti říkal, že si máš dávat pozor co tady píšeš a říkáš :smich:

neříkej, že se ti to nelíbí :feve: dyť je to pěkný a lepší než jsi měl předtím ;)

tak to když si je pamatuješ, tak to je ještě dobrý :smich:

bohužel stando jen z vyprávění a z toho jak sem dva dny nemoh jíst......  herečka mi po poslední akci pro mě pro chudáčka udělala česnečku do žaludečku ja dal jednu lžíci a hned to šlo do hajzlu

• Autor

potřeboval bych poradit s výběrem hlavní priority gps a wifi a vyběr z těch na obrázku

já koukám na www.mobilmania.cz a tam jsou testy a recenze, tam by jsi se mohl dozvědět víc

já bych vzal nejspíš to HTC, ale to jen z mojeho pohledu, jako poradit kterej je nejlepší fakt nedokážu :)

• Autor

bohužel stando jen z vyprávění a z toho jak sem dva dny nemoh jíst...... herečka mi po poslední akci pro mě pro chudáčka udělala česnečku do žaludečku ja dal jednu lžíci a hned to šlo do hajzlu

tak to musela být velká akce, 2 dni a stále nebýt fit :feve:

já koukám na www.mobilmania.cz a tam jsou testy a recenze, tam by jsi se mohl dozvědět víc

tam to zrovna ted študuju šlo mi o to jestli nema někdo přímou zkušenost

já bych vzal nejspíš to HTC, ale to jen z mojeho pohledu, jako poradit kterej je nejlepší fakt nedokážu :)

ten sem měl včera v ruce a přišlo mi to velky a dávat bura za mobil se mi moc nechce.jedině že bych ho pak dal třeba za sedmičku na aukro no nevim nevim

tak to musela být velká akce, 2 dni a stále nebýt fit :feve:

to bylo určitě po špatnym pivu kurby hospodky je nečstěj a pak to špatně dopadá....  :smich:....  jen bych upřesnil první den jsem až večer s velkou namahou zvlad suchej rohlík a druhej už i tu česnečku ale furt to nebylo ono

Upraveno od raca

balím to chlapci

zítra zase čus

dobrou s kobrou lumpe..... :aggressive::smich:

čus Stando

Jindro, tak to nemám zkušenost ani s jedním z těch mobilů

no já to jen zkoušel už do toho čumim 3 hodiny hlavu jak patrací balon a nevim zatim vede nokia c6 ale nevim nevim asi se nato vyseru a necham si ten svuj starej

to je taky řešení :D

asi jo no uvidím mam na rozmyšlení ještě dva dny...... a nebo jak sem psal vezmu htc za bura a za sedmičku ho placnu na aukro at z toho je aspon užitek

to jo, myslím že ten by byl prodanej hned

hmmm to je situace.. :smich:.....  ty jo tolik hodin a já ještě nejed sakra k jídlu omáčka a mikrovlnka daleko to je ještě horší situace..... :smich::smich::smich:

daleko? víc jak 10 kroků jo? :smich: :smich:

několikrat deset kroku dobrej 50metru... :aggressive::smich:....  ted se to zkouknul jestli se to neda snist studeny a ee to by nebylo no... :feve:

ty si línej :smich: :smich:

jak linej???  jen se mi nechce chodit to je všechno :-)   a nahodou už sem to nevydržel a vyrazil si to ohřat

tak to si dobrej :D

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.