Říjen 18, 201014 r nazdar liborus perversus tos mi připoměl že jsem ještě nezkouk novinky na zvraceny.cz...... tak aspoň nějak jsem pomohl
Říjen 18, 201014 r twe to začíná trochu zavánět někde tady bylo takový video mělo název metrosexuál to víš musim se pochvalit když to nikdo jinej neuděla... tak aspoň nějak jsem pomohl jj ..... to mě zas bude špatně....radši se nejdřív najim než to otevřu....
Říjen 18, 201014 r to víš musim se pochvalit když to nikdo jinej neuděla... jj ..... to mě zas bude špatně....radši se nejdřív najim než to otevřu.... Určitě kecáš a jsi tam furt když ti hérečka nestojí za zády :smich: :smich:
Říjen 18, 201014 r jj ..... to mě zas bude špatně....radši se nejdřív najim než to otevřu.... No aby to pak nešlo ven
Říjen 18, 201014 r prej furt... ..... jen občas zkouknu novinky...... ven to nepude to jsem si jiste spíš se bojim aby to šlo dovnitř tak proto......
Říjen 18, 201014 r aha tak zas vím to hnědy co leze z prde.e..... Upraveno Říjen 18, 201014 r od raca
Říjen 18, 201014 r ještě že tak ripe...nerad bych ti to přesněji vysvětloval.... Upraveno Říjen 18, 201014 r od raca
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.