baris Vloženo 18. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2010 asi tak jako ten dědek z mrazíka : už mlčim už mlčim.... jo, to jsem chtěl nejdřív napsat, ale nechtěl jsem bejt zas tak tvrdej na tebe :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 18. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2010 Už 9let stejná strategie a doma pohoda ikdyž občas italská. tak to jste odolný hoši Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 18. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2010 no tak zatim si nemůžu stěžovat..... ..... ty woe ta nova noční můra je ale kokotina Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 18. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2010 no tak zatim si nemůžu stěžovat..... ..... ty woe ta nova noční můra je ale kokotina neviděl jsem a ani mě to nějak neláká Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 18. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2010 tak si to ani nepouštěj ztráta času...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 18. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2010 nemám to v plánu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 18. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2010 musim letět pracovat fuuj to je hnusny slovo tak zatim čus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 18. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2010 Jsem na tom podobně až do rána raníčka makat se bude. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 18. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2010 Jo, jen makejte, já za chvilku pujdu spinkat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 25. Říjen 2010 Autor Sdílet Vloženo 25. Říjen 2010 chtělo by to nějaký novej matroš Jindro Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 25. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2010 jak novej ?? po tom posledním se na pěknou dobu vytuhlo..... :-))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 26. Říjen 2010 Autor Sdílet Vloženo 26. Říjen 2010 no právě, proto to chce něco novýho, aby se to tady zase rozjelo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 27. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2010 to víš stando matroš ode mě je holt kvalita to se pozná.......navíc jsem ted celkem pracovně vytížen jak v práci tak i doma a nějak nění čas na nějaky to místní speciální hulení :-))))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 27. Říjen 2010 Autor Sdílet Vloženo 27. Říjen 2010 a jeje, herečka zaměstnává?? tak to bude v lounech veselo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 27. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2010 jak si to věděl??? :-))))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 28. Říjen 2010 Autor Sdílet Vloženo 28. Říjen 2010 trochu tě znám a dokážu si představit co herečky dovedou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 28. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2010 no tak to ti musím říct že ta moje se ted asi zblaznila :--))) mame takovej kumbalek pro pračku a podobny veci a ona ho sama vymalovala,sadrou poopravila,obrázky pověsila a po Jindrovi vůbec nic nechtěla :-)) a to ještě večer jsem musel předvízt několik kapitol z kamasutry.... .... ted mam nohy na stole notes na klíně a vubec mi nenadáva ...to je nějaky divny.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 29. Říjen 2010 Autor Sdílet Vloženo 29. Říjen 2010 tak to asi budeš mít hodně drahý, až přijde ten správný čas to se z toho zblázníš a raději si najdeš druhou práci :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 3. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2010 no nevim stando ale je to nějaky divny natírání zdí ji nezastavilo už se pustila i do futer a dveří.... .... začínam si řikat že sem si asi splet trvaly bydliště.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 3. Listopad 2010 Autor Sdílet Vloženo 3. Listopad 2010 tak teď už jen zbývá střecha a budeš mít nový bydlení teda teď mě tak napadlo, budeš tam pak moc bydlet, když se jen divíš kolik toho udělala?? :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 3. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2010 střecha stando je naštěstí nova,okna taky,topení,fasada taky.... ... no s tim bydlením nevim nevim aby mě neuklidila do sklepa k bramborum... ..... jestli to nebude třeba tim že už cca 5tejdnu marodí a už neví coby roupama dělala.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 3. Listopad 2010 Autor Sdílet Vloženo 3. Listopad 2010 tak to bude asi hlavní problém. to se jí vůbec nedivím. ještě mě napadlo, že by přišel nový člen rodiny, ale pak sjem si přečetl, že marodí, tak moje uvaha padá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 3. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2010 nene ma nějakyho vira a nemuže se toho zbavit mudr. ji cpe samejma praškama a nějak to nefunguje....už se taky těšim až pujde do prace ja měl do dmeška volno a musel jsem malovat v koupelně,to je ve vejšce a toho se bojí... ..... asi ji někomu pronajmu na práci at mam doma klidek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 3. Listopad 2010 Autor Sdílet Vloženo 3. Listopad 2010 tak pokud to pronajmutí dotáhneš do konce a jestli se mi podaří sehnat bydlekní, tak bych měl vážný zájem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 3. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2010 dobrá píšu si....... .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.