Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

asi tak jako ten dědek z mrazíka  :  už mlčim už mlčim.... :smich::smich::smich::smich:

jo, to jsem chtěl nejdřív napsat, ale nechtěl jsem bejt zas tak tvrdej na tebe :smich: :smich:

Vloženo

to víš stando matroš ode mě je holt kvalita to se pozná.......navíc jsem ted celkem pracovně vytížen jak v práci tak i doma a nějak nění čas na nějaky to místní speciální hulení  :-)))))

Vloženo

no tak to ti musím říct že ta moje se ted asi zblaznila :--))) mame takovej kumbalek pro pračku a podobny veci a ona ho sama vymalovala,sadrou poopravila,obrázky pověsila a po Jindrovi vůbec nic nechtěla :-)) a to ještě večer jsem musel předvízt několik kapitol z kamasutry.... :smich::smich::smich: ....  ted mam  nohy na stole notes na klíně a vubec mi nenadáva ...to je nějaky divny.... :smich::smich:

Vloženo

no nevim stando ale je to nějaky divny natírání zdí ji nezastavilo už se pustila i do futer a dveří.... :smich:....  začínam si řikat že sem si asi splet trvaly bydliště..   :)

Vloženo

střecha stando je naštěstí nova,okna taky,topení,fasada taky.... :)... no s tim bydlením nevim nevim aby mě neuklidila do sklepa k bramborum... :feve:..... jestli to nebude třeba tim že už cca 5tejdnu marodí a už neví coby roupama dělala.... :smich::smich::smich:

Vloženo

tak to bude asi hlavní problém. to se jí vůbec nedivím. ještě mě napadlo, že by přišel nový člen rodiny, ale pak sjem si přečetl, že marodí, tak moje uvaha padá

Vloženo

nene ma nějakyho vira a nemuže se toho zbavit mudr. ji cpe samejma praškama a nějak to nefunguje....už se taky těšim až pujde do prace ja měl do dmeška volno a musel jsem malovat v koupelně,to je ve vejšce a toho se bojí... :help:.....  asi ji někomu pronajmu na práci at mam doma klidek

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...