raca Vloženo 17. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2010 ahoj vlasto ... no nějak tak to z ty tabulky vychází.já vzhledem k tomu že mám sníženo tak bych se asi bál u obou variant. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 17. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2010 čus Vlasto, no já nevím, jaký maj ET, to jsem nějak nekoukal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 17. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2010 jen jestli se kolega empík o existenci nějakyho ET teprv ted nedozvěděl...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 17. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2010 Nejsem empík Mára má už starý informace A ET jsem fakt na těhle plechách nějak nezjišťoval Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 17. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2010 jakej Mára?co máš pod fotkou?? empík-tak neremcej...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 17. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2010 No Marek, ten do kterýho si rejpal v hospodě Jo to mi tam nechal dát on a Standa se na tom podílel. Ale už to je stará informace, takže by to klici měli zase změnit do původního stavu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 17. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2010 já zasadně nerejpám.... ........aha tak to sem nevěděl,koukam že on ten standa je pěknej lišák a ne jen na mě..... ...... jak sem řikal je to pěknej lump a holomek... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 17. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2010 Néé, vubec si tam do něj nerejpal tak, že málem vybouchnul a seklo to s ním To teda Standa je, takhle mi měnit profil bez dovolení :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 17. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2010 to je stara a uzavřená kapitola takže bych to už nevytahoval.... jo to standa je ... pěkně si koleduje,kwa to je hodin v pět razim do práce ... ... to je radosti. .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 17. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2010 No tak to ti teda vubec nezávidím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 17. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2010 to mi herečka ted taky řekla......no snad bude klídek abych moh zkouknout hokejíček a nějakej filmeček.... ... ale pak to zase neutíka-to je situace.. před chvílí jsem ty zimaky projel a rozdíl v jízde docela kurevskej.......jen nemůžu řezat zatačky ..ikdyž ty stejně moc nemůžu už min dva měsíce mi píska ložisko,mam koupeny už novy,ale není síla se jet někam objednat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 17. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2010 Jo, tak aspoň že bude pohodička a filmeček Já je byl taky včera projet a rozdíl je znát, je to takový měkčí hned. No já mažu ven, tak ať ti to v práci utíká, čus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 17. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2010 ok....dík a čus...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 17. Říjen 2010 Autor Sdílet Vloženo 17. Říjen 2010 dělejte chlapci jako bych tu nebyl :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 17. Říjen 2010 Autor Sdílet Vloženo 17. Říjen 2010 ještě toho trochu stando... ..... bylo jenom vínečko a chlebíčky hérečky, chlast a chlebíčky to jsou moje koníčky. jj, to znám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 17. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2010 jj stando nebyl to špatnej večer .... jen tam nemusela bejt moje herečka,přítel jedny švagrový a místo švagrovejch nějaky uplně jiny mlady hezky slečny..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 17. Říjen 2010 Autor Sdílet Vloženo 17. Říjen 2010 ted sem akorat marně zkoušel vyčistit alu tak aspon z toho nejhoršího a ještě jsem zjistil že v prde.i jsou i zadní plaště tak holt po zimně mě čeka zase nekonečnej vyběr novych gum.....mate nějaky typy na značku/typ? ....jo a nasadil jsem na zimaky poklice a je to opravdu nadhera... ...... pohled na auto po změně ze 195/50 na 165/70 je opravdu uchvatej auto vypadá jak na bruslích... Jindro já používal na zimu Firestonky 185/14 a táta používá jedině Matador 165 a oba spokojenost letos budu zkoušet poprvý na předku Uniroyal a na zadku Continental 195/15, tak jsem zvědav Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 17. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2010 (editace) JIndro, ale jinak ten večer nebyl vubec špatnej :smich: čus Stando, ty holomku jeden Editováno: 17. Říjen 2010, autor: baris Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 17. Říjen 2010 Autor Sdílet Vloženo 17. Říjen 2010 jj stando nebyl to špatnej večer .... jen tam nemusela bejt moje herečka,přítel jedny švagrový a místo švagrovejch nějaky uplně jiny mlady hezky slečny..... jj, to by byl teprve večírek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 17. Říjen 2010 Autor Sdílet Vloženo 17. Říjen 2010 čau Libore já nic, já muzikant Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 17. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2010 jj, to by byl teprve večírek s tím souhlasím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 17. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2010 čau Libore já nic, já muzikant jo?? A co ten Empík v popisu? Kdo v tom má prsty no? a už to není pravda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 17. Říjen 2010 Autor Sdílet Vloženo 17. Říjen 2010 dostal jsem zprávu, tak jsem konal. to si budeš muset vyřídit jinde tady ti pšenka nepokvete Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 17. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2010 stando:ja mam zimni klasiku polarisky na letošní zimu jsem už musel koupit novy tamty vydržely 4 sezony.....nemam s čím jinym porovnat ale mužu říct že spokojenost...... co budu kupovat na leto se uvidí co sem zkouknul ty stary ,tak dvě gumy asi na zadku ještě necham tak koupim jen na předek... nejspíš dunlopy sport1.nevim necham si poradit a něco tady přečtu jen vím že víc jak 1300 za jednu nedam... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 17. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2010 dostal jsem zprávu, tak jsem konal. to si budeš muset vyřídit jinde tady ti pšenka nepokvete takhle slepě konat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.