raca Vloženo 17. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2010 ty woe stando co mi měníš muj skvělej popisek!!!!!!!!!!! syčáku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 17. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2010 chvíli tu nejsem a tady taková debata Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 17. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2010 to jo libore a podivej se co mi ten lump napsal pod fotku.......draždí hada bosou nohou ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 17. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2010 jo, na to jsem koukal :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 17. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2010 orientuje se někdo z vás v mobilech?????? potřeboval bych poradit s výběrem hlavní priority gps a wifi a vyběr z těch na obrázku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 17. Říjen 2010 Autor Sdílet Vloženo 17. Říjen 2010 právě a pár posledníh příhod a stavu si ještě dost dobře pamatuju tak radši neriskuju tak to když si je pamatuješ, tak to je ještě dobrý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 17. Říjen 2010 Autor Sdílet Vloženo 17. Říjen 2010 ty woe stando co mi měníš muj skvělej popisek!!!!!!!!!!! syčáku... já ti říkal, že si máš dávat pozor co tady píšeš a říkáš neříkej, že se ti to nelíbí dyť je to pěkný a lepší než jsi měl předtím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 17. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2010 tak to když si je pamatuješ, tak to je ještě dobrý bohužel stando jen z vyprávění a z toho jak sem dva dny nemoh jíst...... herečka mi po poslední akci pro mě pro chudáčka udělala česnečku do žaludečku ja dal jednu lžíci a hned to šlo do hajzlu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 17. Říjen 2010 Autor Sdílet Vloženo 17. Říjen 2010 orientuje se někdo z vás v mobilech?????? potřeboval bych poradit s výběrem hlavní priority gps a wifi a vyběr z těch na obrázku já koukám na www.mobilmania.cz a tam jsou testy a recenze, tam by jsi se mohl dozvědět víc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 17. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2010 orientuje se někdo z vás v mobilech?????? potřeboval bych poradit s výběrem hlavní priority gps a wifi a vyběr z těch na obrázku já bych vzal nejspíš to HTC, ale to jen z mojeho pohledu, jako poradit kterej je nejlepší fakt nedokážu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 17. Říjen 2010 Autor Sdílet Vloženo 17. Říjen 2010 bohužel stando jen z vyprávění a z toho jak sem dva dny nemoh jíst...... herečka mi po poslední akci pro mě pro chudáčka udělala česnečku do žaludečku ja dal jednu lžíci a hned to šlo do hajzlu tak to musela být velká akce, 2 dni a stále nebýt fit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 17. Říjen 2010 Autor Sdílet Vloženo 17. Říjen 2010 balím to chlapci zítra zase čus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 17. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2010 (editace) já koukám na www.mobilmania.cz a tam jsou testy a recenze, tam by jsi se mohl dozvědět víc tam to zrovna ted študuju šlo mi o to jestli nema někdo přímou zkušenost já bych vzal nejspíš to HTC, ale to jen z mojeho pohledu, jako poradit kterej je nejlepší fakt nedokážu ten sem měl včera v ruce a přišlo mi to velky a dávat bura za mobil se mi moc nechce.jedině že bych ho pak dal třeba za sedmičku na aukro no nevim nevim tak to musela být velká akce, 2 dni a stále nebýt fit to bylo určitě po špatnym pivu kurby hospodky je nečstěj a pak to špatně dopadá.... .... jen bych upřesnil první den jsem až večer s velkou namahou zvlad suchej rohlík a druhej už i tu česnečku ale furt to nebylo ono Editováno: 17. Říjen 2010, autor: raca Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 17. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2010 balím to chlapci zítra zase čus dobrou s kobrou lumpe..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 17. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2010 čus Stando Jindro, tak to nemám zkušenost ani s jedním z těch mobilů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 17. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2010 no já to jen zkoušel už do toho čumim 3 hodiny hlavu jak patrací balon a nevim zatim vede nokia c6 ale nevim nevim asi se nato vyseru a necham si ten svuj starej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 17. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2010 to je taky řešení Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 17. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2010 asi jo no uvidím mam na rozmyšlení ještě dva dny...... a nebo jak sem psal vezmu htc za bura a za sedmičku ho placnu na aukro at z toho je aspon užitek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 17. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2010 to jo, myslím že ten by byl prodanej hned Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 17. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2010 hmmm to je situace.. ..... ty jo tolik hodin a já ještě nejed sakra k jídlu omáčka a mikrovlnka daleko to je ještě horší situace..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 17. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2010 daleko? víc jak 10 kroků jo? :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 17. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2010 několikrat deset kroku dobrej 50metru... .... ted se to zkouknul jestli se to neda snist studeny a ee to by nebylo no... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 17. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2010 ty si línej :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 17. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2010 jak linej??? jen se mi nechce chodit to je všechno :-) a nahodou už sem to nevydržel a vyrazil si to ohřat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 17. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2010 tak to si dobrej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.