mylys Vloženo 15. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2010 Cau vsichni - dotaz na majitele Yetiho bez rezervy - mate ve vybave klic na kola popr. hever? Nevim jestli uz jsem ten klic stacil ztratit nebo tam neni, ale misto v polystyrenovem vylisku tam na nej zrejme je. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dubl Vloženo 15. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2010 Já ho tam normálně měl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdema2010 Vloženo 15. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2010 Zdravim , já neměl ani hever ani klíč. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mylys Vloženo 15. Říjen 2010 Autor Sdílet Vloženo 15. Říjen 2010 1:1 - to jsem necekal . . . Dubl: ty nemas rezervu a klic tam byl? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jarek95 Vloženo 15. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2010 Yetiho jsem objednával bez rezervy a klíč ani hever nebyly součástí výbavy. Nicméně hever i klíč už mám doma (dokoupil jsem sadu pro výměnu rezervního kola, kde je toto kromě jiného obsaženo - na delší cesty nechci jezdit jen s lepící sadou). Sada obsahuje klíč, hever, upevňovací šroub pro rezervní kolo, polystyrenové schránky (umisťují se kolem kola) a plato. Nevýhodou sady je, že se pod plato vejde maximálně kolo široké 185 mm - zkoušel jsem tam dát zimní 205 a to se pod plato nevejde, aniž by plato bylo vypouklé - o 2 cm přesahuje rovinu, na které je plato položeno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dubl Vloženo 16. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2010 1:1 - to jsem necekal . . . Dubl: ty nemas rezervu a klic tam byl? Mám rezervu. Nevšiml jsem si, že máš auto bez rezervy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomino Men. Vloženo 16. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2010 Bez rezervy, kľúč ani hever nikde. Ale idem si ho kúpiť, aby som si mohol sám prezuť. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.