jiricajthaml Vloženo 20. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2010 Zdar chlapi, nenašel jsem to tady nikde. Poraďte mi, kde je umístěn palivový filtr u 2.8 V6? Díky za radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 20. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2010 Nevím to jistě ale není umístěn na pravé straně pod prahem? Nebo někde v těch místech. Myslím, že před pravým zadním kolem. Ale možná se mýlím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jiricajthaml Vloženo 25. Říjen 2010 Autor Sdílet Vloženo 25. Říjen 2010 (editace) Vyřešeno. Je to skutečně před pravým zadním kolem. Musí se oddělat ten plastový kryt, co je před nápravou a pak je k tomu dobrý přístup (samozřejmě z kanálu či zvedáku). Chce to dvě svorky na hadice 8-12 mm. Za půl hodiny je po všem. Ještě náklady pro informaci: Filtr Starline 154,-, svorky 2x7,-. Práce 0,- Editováno: 25. Říjen 2010, autor: jiricajthaml Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 25. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2010 Tak to jsem rád, že ti to trochu pomohlo. Nebyl jsem si ale jistej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.