1a1 Vloženo 21. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2010 Prave predne dvere Poradí niekto keď zatvorím auto DO tak ten cuplik na dverách nezaskočí celkom dnu trochu trčí a dvere sú otvorene čí to ma na svedomí tiež ten mikrocpinč alebo niečo ine Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirina5 Vloženo 21. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2010 (editace) Jsem taky nováček, ale dveře už jsem bohužel rozebíral vícekrát... Myslím si, že spínač to nebude... Podle mě to bude nějaká mechanická záležitost. Budeš asi muset sundat tapec. Zvládneš? Kdyžtak Ti poradím, pokud nevíš, jak na to. Pod ním uvidíš celé táhlo až k zámku a podle mě je polámané to plastové uchycení u zámku. Editováno: 21. Říjen 2010, autor: jirina5 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirina5 Vloženo 21. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2010 toto... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.