lukash188 Vloženo 22. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2010 Ahojte, vcera som menil stare turbo za repasovane kedze uz boli s nim problemy a auto padalo do nudzaku. Pred vymenou turbo zapinalo pekne okolo 1800 ot., teraz po vymene za repasovane zapina okolo 2700 ot. Vcom by mohla byt chyba??? Octavia 4x4 PD 74kw r.v. 2002 210000km Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DusiK2 Vloženo 1. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2010 (editace) Ahoj, já mám podobný problém, také vyměněné turbo za repas a mě zase tahá od 1800 do 2500 a pak konec a také nemohu přijít na to proč, před výměnou jelo auto jak drak a po výměně a zaplacení 16.000,- Kč je to horší než před tím a jsem pěkně nas........ kdyby jsi na něco přišel dej vědět.....já už nad tím maturuju týden a zatím jsem na nic zajímavého nepřišel a spotřebu mám nyní průměr 8,4 l což je taky dost (1.9TDI 81kw) Editováno: 1. Listopad 2010, autor: HanyZ necituj předchozí příspěvky - téma je pak nepřehledné ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukash188 Vloženo 1. Listopad 2010 Autor Sdílet Vloženo 1. Listopad 2010 Ahoj. Tak spotrebu mam aj ja teraz okolo 8 litrov a to sa v predchadzajucej historii nikdy nestalo. Zajtra idem s autom do Polska do jedneho autoservisu, na ktory som dostal velmi dobre odporucania, tak teda dufam ze pridu na pricinu preco to ide tak ako to ide. Ak sa to podari vyriesit tak napisem v com bola chyba. Tak zatim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DusiK2 Vloženo 2. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2010 jakmile budeš něco vědět, tak napiš, děkuji:-) ať se mám čeho chytnout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.