grandMa Vloženo 24. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2010 Na zadních gumách se mi sjíždí vzorek tak že zubuje proti směru jízdy,jako by byl vyskákaný,jsou to tlumiče nebo co?Poradte prosím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jir-ka Vloženo 26. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2010 Jestli připomíná pilový kotouč, je to normální jev. Srovnat prohozením s předkem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jarin57 Vloženo 26. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2010 Podle čeho soudíš,že je to normální jev?Nezdá se mi normální,spíš bych zkontroloval ty tlumiče.Geo u O1 vzadu je nastavená z výroby. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jir-ka Vloženo 26. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2010 Na zadní pneu působí pouze decelerace, brždění. Proto se bloky vzorku opotřebovávají do tvaru pilky. Na přední kola působí jak decelerace, tak i akcelerace. Proto celkem rovnoměrné opotřebení. U pohonu zadních kol je to obráceně. Z tohoto důvodu je třeba předek se zadkem občas prohodit, podly typu a materiálu vzorku. V průměru zhruba po šesti tisících, záleží ale i na stylu jízdy. Zvětšené pilové opotřebení se projeví i zvýšeným hlukem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jir-ka Vloženo 26. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2010 Ještě dodám. Vadné tlumiče způsobují nepravidelné plošky, podobné probrždění. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jarin57 Vloženo 26. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2010 Nemůže to dělat třeba i typ pneu?Měl jsem O1 a neměl jsem tento problém.Pneu jsem neprohazoval. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jarin57 Vloženo 26. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2010 Ještě připomínka,tohle je sekce O2. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jir-ka Vloženo 26. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2010 Ne všechny pneu se chovají stejně, některé jsou na to náchylnější, jiné méně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.