pelukaspe Vloženo 26. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2010 (editace) čaute hladam niekoho kto by vedel kde poradiť na akej stránske sa dajú zohnať komplet gumové hadice na tento motor je 1.8 T 110kW AGU prikladám obrazok na priblíženie Editováno: 26. Říjen 2010, autor: pelukaspe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Benik1 Vloženo 27. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2010 čauky já jsme je měnil na GIV mám taky 1.8T Agu a hadičky jsem měl od zdejšího klubáka bruno128 zkus mu napsat jestli je ještě prodává stáli mě myslim kolem 300,- a byla s nima krásná práce viz foto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pelukaspe Vloženo 27. Říjen 2010 Autor Sdílet Vloženo 27. Říjen 2010 čauky já jsme je měnil na GIV mám taky 1.8T Agu a hadičky jsem měl od zdejšího klubáka bruno128 zkus mu napsat jestli je ještě prodává stáli mě myslim kolem 300,- a byla s nima krásná práce viz foto diky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Benik1 Vloženo 28. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2010 nemáš zač Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.