cosby Vloženo 29. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2010 Tak jsem doma nabastil na stole columba +orig.TV tuner s neorig.anténami a hele i na stole to pěkně funguje.Tak kdyby někdo neměl na televizi a chtěl si to nabastit,klidně může Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 29. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2010 Pekne si sa sa pohral. A TV tuner ti nepíše, že sú antény odpojené? Lebo ja mám TV aj FMa ntény vlastnej výroby, signál super, ale rádio aj TV mi píše, že antény sú off. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acek Vloženo 29. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2010 Dobrý ale když sečteš ceny použitýho materiálu co máš na stole tak za to si koupíš super telku. jinak práda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 29. Říjen 2010 Autor Sdílet Vloženo 29. Říjen 2010 to je jasné,já jen tak vtipkoval Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 29. Říjen 2010 Autor Sdílet Vloženo 29. Říjen 2010 jj,píše antény Off i když je mám napájené. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 3. Červen 2011 Autor Sdílet Vloženo 3. Červen 2011 Jinak TV Tuner + antény jsou k prodeji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavlik.0071 Vloženo 16. Červen 2011 Sdílet Vloženo 16. Červen 2011 Jinak TV Tuner + antény jsou k prodeji jaka je cena? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sup4x4 Vloženo 30. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2013 Zdravím sice je to už dávno tadlencta nabídka ale není to náhodou ještě aktuální ten dvb-t tuner?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 30. Červenec 2013 Autor Sdílet Vloženo 30. Červenec 2013 Ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.