Jeremiáš_SK Vloženo 29. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2010 Mal by som záujem o tieto kolesá, ale videl som ich v dvoch farbách. Jedna je klasická strieborná a druhá je taká, ako keby titánová farba. Mne sa páčia práve tie titánovej farby, ale neviem či ich ten pán ma len do tej farby lakované, alebo sú také zo série? Ďakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 29. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2010 Ta fotka zkresluje, tezko rict, jestli jsou ta kola na druhem foto origo lakovana. Nicmene tato kola existovala ve dvou barevnych provedenich: 1) pro L&K predfacelift v klasicke stribrne barve 2) pro L&K po faceliftu v tmavem chromu - dle meho nazoru rozhodne hezci. Tady jsou videt lepe... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirina5 Vloženo 29. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2010 Jak píše Maverick. Já mám origo ty tmavší. Vypadají mnohem lépe a to nerříkam, protože je mám, ale protože fakt vypadají. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.