Kabi Vloženo 2. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2010 Tak jsem dojezdil. V Září jsem dostal jako služební Octavii II Combi 4x4 2,0TDI, výbava Elegance, předváděcí vůz Škodovky do provozu 11/2009, najeto 37tis, plná palba a spoustu doplňků navíc. Užíval jsem si dva měsíce a dnes v noci mi ji ukradli... Prostě pech. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 2. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2010 To je smola. Ale mohol si sem dať ešte foto a prípadne bližší popis. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kabi Vloženo 2. Listopad 2010 Autor Sdílet Vloženo 2. Listopad 2010 (editace) To je smola. Ale mohol si sem dať ešte foto a prípadne bližší popis. Foto bych dal, kdybych měl co. Nevyfotil jsem, takže nemam. Ale svitla naděje, 3 vozy se našli cca o 5 bloků dále. Tak jsem vzal kolo a najezdil večer 66km, prostě jsem projel všechny ulice, zapadlé plácky apod. ale nic... Trochu víc info z konfigurátoru Škodovky: Model Octavia Combi Výbavová verze Elegance Motor 2.0 TDI CR 103 kW 6-stup. mech. 4x4 Interiér Dynamic Silver Barva Bílá Candy - Kč Mimořádná výbava 15 / 59 900 Kč Mimořádná výbava Bezpečnost "LIGHT ASSISTANT" s "DAY LIGHT", vnitřní zpětné zrcátko s aut. stmíváním, senzor aut. spouštění stěračů 5 100 Kč Zabezpečení vozu Alarm s hlídáním vnitřního prostoru, zálohovou sirénou, náklonovým čidlem a dálk.ovládání CZ (2 sklopné klíčky) 6 100 Kč Kola / pneumatiky Kola z lehké slitiny "PALLAS" 7J x 17" - 4 ks 8 700 Kč Volanty / interiéry / sedadla Malý kožený paket (4 ramenný multifunkční kožený volant pro rádio), "MAXI DOT" 4 000 Kč Sportovní paket "DYNAMIC" 2 500 Kč Vyhřívání předních a zadních sedadel 4 900 Kč Výplně dveří Onyx (CJ/CW) pro sportovní paket "DYNAMIC" - Kč Funkčnost Ochranný kryt motoru a převodovky s ochranou podvozku proti kamenům 3 500 Kč Paket pro špatné cesty (4x4) - Kč Vyhřívané trysky ostřikovače čelního skla 700 Kč Výklopná odkládací schránka pod sedadlem spolujezdce 400 Kč Prodloužená záruka Prodloužená záruka na 4 roky, do 60 000 km 5 600 Kč Komfort Signalizace vzdálenosti při parkování vpředu a vzadu 8 000 Kč Sklopná vnější zpětná zrcátka s aut. stmíváním u řidiče a osvětlením nástupního prostoru 6 900 Kč Výsuvné integrované ostřikovače světlometů 3 500 Kč Základní výbava Bezpečnost, funkčnost, komfort "CLIMATRONIC" - dvouzónová klimatizace s elektr. regulací a kombifiltrem "DAY LIGHT" "MAXI DOT" 12 V zásuvka v zavazadlovém prostoru 3-bodový bezpeč. samonavíjecí pás vzadu, vnější, se štítkem ECE-homologace Airbag řidiče a spolujezdce, Deaktivace airbagu spolujezdce Audiozdířka v loketní opěře "JUMBO BOX" Bederní opěra v předních sedadlech, ručně nastavitelná Boční a zadní okna tónovaná Boční parkovací světla s dodatečnými směrovými světly ve vnějších zrcátkách Centrální zamykání s dálkovým ovládáním, 2 sklopné klíčky (SAFE systém) 8 reproduktorů (pasivní) Dvoutónová houkačka 2 světla na čtení vpředu El. ovládaná a vyhřívaná vnější zpětná zrcátka El. ovládání oken vpředu a vzadu ESP včetně ABS, EBV, MSR, ASR, EDS, HBA a DSR Halogenové světlomety s DE-modulem Hlavové airbagy a boční airbagy vpředu Hlavové opěrky vzadu - 3 kusy Imobilizér elektronický Indikátor vnější teploty Intervalový spínač stěračů, seříditelný potenciometrem (4 stupně) Klimatizovaná odkládací schránka u spolujezdce Klíček s dálkovým ovládáním zamykání vozu Kontrola funkce světel Kotoučové brzdy zadní - Geomet D Kuřácké provedení, popelník vpředu Loketní opěra vpředu "JUMBO BOX" Make-up zrcátka vlevo Make-up zrcátka vpravo Mechanické výškové seřizování obou předních sedadel Odkládací paket 2 Odkládací prostor s víkem v bočním obložení kufru Osvětlení zavazadlového prostoru (2 lampičky) Potah sedadel - látka Prodloužený servisní interval Přední mlhové světlomety Rádio "SWING" 2-DIN s CD, MP3 S dálkovou regulací polohy světlometu S kontrolou zapnutí bezpečnostního pásu S neuzamykatelným víkem odkl. schránky a s osvětlením Sada na opravu pneumatik Schránka na brýle Signalizace vzdálenosti při parkování vzadu Střešní anténa + anténa v okně Střešní nosič, černý Síťový program Tempomat Tříbodový bezpeč. pás vzadu uprostřed Varovná světla (ve dveřích) Vnitřní světlo se spínačem ve dveřích Vnitřní zpětné zrcátko Vyhřívaní předních sedadel Víčko palivové nádrže s el. odblokováním Zadní sedadlo dělené, sklopné s loketní opěrou s odkládací schránkou Zadní stěrač "AERO" Zakrytí zavazadlového prostoru - rolo Čelní sklo tonované Řízení s posilovačem se závislostí posilovacího účinku na rychlosti Servotronic Přídavné upevnění dětské sedačky Exteriér Bez rezervního kola Boční ochranné lišty lakované v barvě vozu Kola z lehké slitiny "PYXIS" 6,5J x 15" 4 ks Nárazníky lakované v barvě vozu (s černými ochrannými lištami) Pneumatiky 205/60 R15 V Popis v základním provedení Vnější zpětná zrcátka lakovaná v barvě vozu Vnější zpětné zrcátko vlevo, asferické Zpětné zrcátko vpravo, konvexní Interiér 4ramenný kožený volant Chromový paket Madlo ruční brzdy z kůže Madlo řadicí páky z kůže Vkládané tkané koberce Editováno: 2. Listopad 2010, autor: Kabi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bitttpower Vloženo 3. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2010 Tak to fakt naštve,ruce jim zpřelamat hajzlum ,měl jsi ji ještě nějak zabezpečenou kromě toho alarmu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kabi Vloženo 5. Listopad 2010 Autor Sdílet Vloženo 5. Listopad 2010 Tak to fakt naštve,ruce jim zpřelamat hajzlum ,měl jsi ji ještě nějak zabezpečenou kromě toho alarmu? Pouze alarm a náklonové čidlo. Ale nejspíš to dělali nějací profíci. Ukradli sousedce Superb II Combi a měla tam zámek zpátečky a stejně si to vzali. Za jednu noc 9 aut... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KRYSIMLADE Vloženo 8. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2010 Tak jsem dojezdil. V Září jsem dostal jako služební Octavii II Combi 4x4 2,0TDI, výbava Elegance, předváděcí vůz Škodovky do provozu 11/2009, najeto 37tis, plná palba a spoustu doplňků navíc. Užíval jsem si dva měsíce a dnes v noci mi ji ukradli... Prostě pech. To je v prdeli tahle zeme ! Jsme narod corkaru a vychcanku o(( Kde ti to sekli ? Ale jak rikas, asi to byla velka akce takze predpokladam, ze meli patricnou vybavu na hromadny odber aut o(( No snad dostanes brzy nove vozidlo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.