David Melicharik Vloženo 3. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2010 ahoj, chci se zeptat jestli nevadi ze jsem na plechacich nechal podlozky, jestli to nezpusobuje huceni predni napravy a nebo jestli je to normalni na zimnich pneu.. dekuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eresto Vloženo 4. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2010 Tak pokial ti auto zacalo hucat po vymene zimnych gum, tak to bude nimi. Podlozky hucanie nesposobuju. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HanyZ Vloženo 4. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2010 mě zimní pneu taky neskutečně hučí, takže v klidu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David Melicharik Vloženo 4. Listopad 2010 Autor Sdílet Vloženo 4. Listopad 2010 ok, a jeste jsem se chtel zeptat jestli nevadi ze jsem tam nechal ty dlouhe srouby co jsem mel s tema podlozkama.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acek Vloženo 4. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2010 (editace) Pokud ti nikde nedrhnou i po utažení tak to můžeš nechat ale budou ti malinko reznout u nábojů protože budou prošroubovaný skrz náboje a tam oreznou jdou potom blbě po zimě ven nehledě na to tím si můžeš ty závity postupně zničit až to půjde ven přes tu rez.Osobně dal bych kratší a hlavně je namazal vazelínou. Editováno: 4. Listopad 2010, autor: acek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David Melicharik Vloženo 4. Listopad 2010 Autor Sdílet Vloženo 4. Listopad 2010 ok ok .. koupim kratsi srouby a asi sundam i podlozky na zimu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.